gvnrzz 1726 evet tanrıca demekmiş o yüzden sıkıntılı. Ben de Bade ismini cok sevmiştim. Ama şarap,aşk sarabı anlamını içeriyor diye vazgectim 😕
Duygukul gvnrzz biz Beril koyacağız inşallah Beren çok fazla olmaya başladı çoğunlukla Beren tercih edildiği için Beril çok sade ve ayrıcalıklı geldi bize🥰🎀
melahatmungn gvnrzz kızımın ismi Lina eğer iki isim koysaydim duru Lina koyacaktım ama tek isim seviyorum Hüma Duru Ceylin anlamları da güzel ve hayırlı isimler Kuran’da geçiyor
ARYa143 İlk kızım Ayşe Rengin 🥰 Ayşe efendimizin eşinin ismi diye ben istedim, Rengin de renkli anlamına geliyor, eşim istedi (biz ailecek resimciyiz o yüzden) 😅😅 Şimdi 8 haftalığız kız olursa diye isimlere bakmaya geldim🙈🥰😅😅
aylinizmm gvnrzz kızımın adı Ahsen ela çok severek beğenerek koydum ismi anlamı en güzel demek kızımın gozleride ela yeşil karışık bir rengi var ismiylede uyumlu oldu hem eski bir isim hem kulağa hoş geliyor 💕
gvnrzz aylinizmm Allah bagıslasın. Benim gözlerim de ela. Belki kızımın da ela olursa ismi daha bi güzel yakısır. Ela ismine cok yakınım bakalım ☺️
Gurbetci1anne Aysenur_73 Allah aşkına artık Asel koymayın ya ne kulağa hoş geliyor ne bi albenisi var😂 ciddi söylüyorum bu isimden insanlar artık ciddi şekilde bıkmış durumda öğretmenler diyor her sınıfta 3-4 tane asel mutlaka var. Kim çıkardı bu ismi ya? Aysel isminin neyini beğenmeyip harf eksiltmişler acaba😀