nuurkaya @gvnrzz ben de kızıma inşallah Ahsen ismini koyacağım çok beğeniyorum. Sağlıcakla gelsin bebeklerimiz💖
patateslimanti miniginannesi__ ipek ismi enerjisi güzel bi isim çok çalışkan ve akıllı oluyorlar ben ChatGPT ye türkiyedeki en başarılı kadın isimlerini yazmasını istemiştim ipek demişti çok başarılı iş kadınlarımız var yani genel olarak çalışkan ve uyumlu oluyorlar
champanne gelincik3278 ben dua koyalım istemiştim dalga geçerler dediler duha gibi anlaşılıyor dediler sorun yaşıyor musunuz
1726 Umay ismini çok beğeniyorum oğlunun adı da ufuk Yasir şimdi kızım olucak Umay düşündük ikisi de uyumlu olsun diye ama biraz tereddütteyiz dinen caiz olmadığı Açısından bı kaç yerde öyle okudum
gvnrzz 1726 evet tanrıca demekmiş o yüzden sıkıntılı. Ben de Bade ismini cok sevmiştim. Ama şarap,aşk sarabı anlamını içeriyor diye vazgectim 😕
simge_sincar gvnrzz Deniz koymak istiyordum küçüklüğümden beri kızım olursa diye ama yanına isim hiç bulamadım ahsen deniz çok güzel olur gibi geldi şuan valla ilham oldu
biricikyavrum07 beyzzsenturkkk beautiful_ nur ismi çocuklara ağır kaçıyor diye duymuştum araştırmanızı isterim ama kararınıza karışmam sadece fikrimi beyan etmek istedim
Gurbetci1anne Aysenur_73 Allah aşkına artık Asel koymayın ya ne kulağa hoş geliyor ne bi albenisi var😂 ciddi söylüyorum bu isimden insanlar artık ciddi şekilde bıkmış durumda öğretmenler diyor her sınıfta 3-4 tane asel mutlaka var. Kim çıkardı bu ismi ya? Aysel isminin neyini beğenmeyip harf eksiltmişler acaba😀