duyqq civcivinn_annesi canım yok maalesef bugün kasığımda ve belimde ağrı vardı çıkamadım dışarı ya yarın da misafir gelecek nasıl yaparsam artık internetten awox sipariş verdim inşallah hemen gelirde onunla denerim
duyqq civcivinn_annesi ayy hadi ya tamam canım haber veririm bir yapaydım zaten pazartesi net kan vermeye gidicem
civcivinn_annesi duyqq kendini üzme stres yaparsan daha da ertelenir emin ol başka şeylerle meşgul ol hamile kalmayı kafandan çıkardığın ay güzel haberi alacaksın stres yaparsan bu süreç uzar da uzar inşAllah önümüzdeki ay güzel haberi alırsın canım ❤️❤️
duyqq civcivinn_annesi inşallah canım benim ya bir türlü kafadan atamıyorum her ay hamile gibi hissediyorum nasıl unutabilirim ya başka şeylerle de meşgul oluyorum ama anlamıyorum ya 🥹
civcivinn_annesi duyqq seni çok iyi anlıyorum ama her gün yürüyüşe çık senin bi sağlık problemin var mı yani çocuğa engel olacak bir sıkıntı varsa belki burdan tavsiye öneri yapar birileri
duyqq civcivinn_annesi yok canım doktor gebeliğe engel bir şey yok dedi kontrole gidiyorum folik asit verdi kullandım ay ne bileyim ya inşallah unuturum takmam kafaya
civcivinn_annesi duyqq gebeliğe engel birşey yok dediyse doktor Allahın izniyle olacak düşünce yapma evet demesi kolay belki ama zor biliyorum inşAllah en yakın zamanda alırsın canım müjdeli haberi
duyqq Hazarerkol evet canım gördüm testini sormuştum hatta bende awox yaptım negatif galiba bende adet olacam
Bereninannesi bebegimle_ben haklısın canım şu mübarek günün mübarek ayın yüzü suyu hürmetine inşallah pozitifitir