Gunesimveben EliFurkan sanirim ayni saatlerde hastanedeymisiz bnmde tahlillerim ve seker testim faln vardi 😊
ZeynepFatih Hoşgeldinn 🤗 32+3 üz Zübeyde hanıma gidiyorum gayet memnunum 😁 artık ağırlaşma başladığı için zor geçiyor tabi biraz 😏
Nurdefne ZeynepFatih hangı doktora gıdoyorsun canm tabı sureklı doktor degısıyor ama. Kahaftalıksn dogumuda mı orada dusınyrsn
Arzuyildirim Bizde 13 haftalik olduk😊Yenimahalle eğitim araştırmaya gidiyorum doktorum Tülay Özışık çok memnunum👍
Ascianne Sevgim 14. Haftada başladım canım ama söylemiyorlar detaylı da söylüyorlar ben başka yerde öğrendim cinsiyetini
Gunesimveben Vslsahin medicana degil medicalparka gidiyorum ben ozel sigorta yaptirdik gebelik icin tamamlayici saglik sigortası. Muayeneler dogum tahliller vs hersey 4140 tl benim. Sanirim hastanede de normal gidince 150 160 civari bisey olsa gerek
EliFurkan Gunesimveben 9-10 arasi ordaydim belki de karsilasmisizdir 😊 ahmet suha benim doktorum senin doktorun kim?
SedaBakrl Gunesimveben Gunesimveben bende 27+ 2 Batıkent medicale gidiyorum Pınar hanıma hangi doktora gidiyorsun
Gunesimveben EliFurkan bende 9.30 dan itibaren hastanedeydim bnm dr ertan öztürk. Sen muayene katindaysan karsilasmamis olabiliriz ben kan almadaydim tahlillerim seker yuklemesi falan vardi
Elifsmoms Betus bende başak hanıma gidiyorum 35 haftalık olduk cok memnunjm mükemmel biri 🙂 sen kaç haftalıksın