Nurdefne Merhabalaaaar ben buralarda yeniyim 😆31+2 gunluk hamileyim. Sızler kac haftalıksınız nasıl gıdıyor hangı hastaneye gıdıyorsunuz
Elifmyilmaz Nurdefne merhaba 32+3 haftalık hamileyim. Batıkent’te oturuyorum özel Eryaman hastanesine gidiyorum canım sen hangi hastaneye gidiyorsun ?
MerveTaer Nurdefne haccettepe üniversitesi hastanesinde bi profun kliniğine gidiyorum doğumum haccettepe de olacak inşallah 34+1 im doğumum martın 7 si inşallah
Gunesimveben Merhaba bende 27+5 oldum suanlik bi sıkıntımız yok cok şükür hatta masallahi var kızımın kıpır kıpır 😊 batıkent medicalparka gidiyorum siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
SedaBakrl Gunesimveben Gunesimveben bende 27+ 2 Batıkent medicale gidiyorum Pınar hanıma hangi doktora gidiyorsun
Nurdefne Bende ozel kecıoren hastanesıne gıdıyorum ama dogumu devlette yapacagım malesef. 20 yasımdyım kızlar ılk bebegım benımde cok sukur.. Rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsAllah
mrveodbs Nurdefne memnun musunuz hastaneden hangi doktora gidiyorsunuz kuzenimde oraya gitmeyi düşünüyor araştırıyordu
Nurdefne Elifmyilmaz ıste onda malesef cok kararsızım zubeyde olabılor ztb olabılır kecıoren egitim arastrma olabilir
Ascianne SinemGeer doğumu orda yapıcam ama doktor olarak etlikten daha memnunum geçen doğumhaneye girdim çok güzeldi ama muayeneler biraz sıkıntılı onun için ayrı doktora gidiyorum ben
Ascianne Eseses şekerden dolayı riskli gebelik grubuna giriyorum Zübeyde Hanım kabul ediyor bi tek ama şimdi diyorum ki iyi ki gidiyorum doktorumla ailegibiyiz çok anlayışlı çok ilgili
EmineUsulIzol Gazi de mesut beyin özel kliniğine gidiyorum doğum gazi olucak kısmetse 15+6 balgattayım bende
secl-ahmet 27 haftaligiz ilk hamileligim ve niyeyse doktor begenemiyorum sanirim biraz panik mi yapiyorum ☺
Gmzmhr Ascianne 36 haftaligim.hep.etlige gittim iki gun once.yatirdilar riskli gebbelige gidiyorum bende ama muaynelerin yuzunden hem hastsneden vazgectim hemde normal.dogumdan ozelde sezeryan yapcam
Gunesimveben Vslsahin medicana degil medicalparka gidiyorum ben ozel sigorta yaptirdik gebelik icin tamamlayici saglik sigortası. Muayeneler dogum tahliller vs hersey 4140 tl benim. Sanirim hastanede de normal gidince 150 160 civari bisey olsa gerek