Gulay01 RdvnMlkn benim o dönemlerde iç çamasırım ıslak olurdu bazı diger hamilelerde de duydum bunu panık olmadm smdi son haftalardayım artık o gecti ama o donemler buna cok takılıyordum bır sıkıntı olmadı bende
Annesininnefesi Bende 28 haftaligim 2gun hic hissetmeeigim oldu 3.gun kipir kipirdi bugunde gunduz hissettim aksam hic hissedemedim normal sanirim ama insan hep hissetmek istiyor
Buklem Bende yarın 29 haftalık olucaz inşallah be sabahtan beri müthiş bir bel ağrısı var hareketlerim kısıtlandı diyebilirim böyle olan var mı bakalım sabah Dr arayacağım
Nuribasak RdvnMlkn biliyorum canım karın zaten ondan sonra daha çok büyüyor benim karnım hiç yoktu şimdi çıktı
Eminel Semsal her anı her anını tutmayabilir demişti doktorum cnm 😁 annelerin pinpiriği demişti, tabi benim için, kontrolden sonra bi sıkıntı olmadığını gördükten sonra, herkes için aynı şeyi diyemeyeceğim
SerminMutlu RdvnMlkn cok hareketli oldugum zaman bizimki oyle yapiyor ondan olabilir mi ? Birde tatli biseyler yiyip sola uzanin ve sakin alin vuruyorsa sıkıntı yokmus kuzum olumsuz durumlarda Allah korusun hic hareket hissedilmiyormus iyidir bence 🤗 birde uyuyor olabilir pozisyon değiştirmis olabilir sakin olumsuz dusunup bebisi strese sokma 🙏🙏🤗
Rumeysaduman RdvnMlkn boşuna endişe yapmayın hanımlar benim ki de 5 aylıkken çok oynuyordu ama şimdi 30 haftalık oldum fazla hareket etmiyor doktoruma sorduğumda doktorum bebek yerini bulduğu zaman fazla oynamaz dedi çünkü bebek günün %90 ınını uyuyarak geçiriyormuş artık