enfla RdvnMlkn gecn ben yazdm aynı seyı aynı haftadaykn hemde bana da oldu aradan bı hafta gectı baskadı oynamaya yıne endıselenme cnm ama hıc oynamazsa doktora gıt
RdvnMlkn enfla oyle yapcam ama ic camasirim neden nemli ilhabim cok var dye mi bebegin suyu gelse insann sancisi hemnmi baslar
enfla RdvnMlkn bebegın suyunun sancıyla her zaman alakası yok canım Allah korusun sızıntı seklınde de gelebılır. onu doktoruna sor mutlaka
Mervenin RdvnMlkn korkma canm zaman zaman banada oluyo hafifte olsa hareket ediyorsa korkma 2 gün az hareket ediyolar 3 gün canavar gibi 😄
seyda38 Eminel merhaba canım bende 28 haftaligim bu zamana kadar çok net hissediyorum iki gun hiç hissetmedim diye bilirim yeni saglik ocağından geldim kalp atışını dinledim içim rahatladı ebe dediki sürekli hissedeceğin diye bişey yok dedi bazen çok hissedersin bazen hiç dedi içim rahatladı çok sukur
Eminel seyda38 aynen cnm geçen ay doktorum da aynı şeyi söylemişti, pozisyonundan ötürü de olabiliyormuş, biz annelerin pinpiriği işte, halbuki keyifleri yerinde 🤗 su hissetmek ve hareket etmemesi durumunda ayrı tabii ki
CigdeMira Dün bende de aynı şey yaşandı sürekli hissettiğim halde 2 gündür cok az hissettim hatta yok gibi biseydi hemen doktora gittim tabi panik olup nst çekti küçük olduğu icin surekli hareket ediyo kalp atisni o yüzden alamiyorum dedi sonra ayrintili ultrasona aldilar doktorumda korktu çünkü ama hic bi sorun yokmus bebek uyuyomus böyle olabilirmis bazen bnde 29. Haftaydayim seninkinde de bisey yoktur ins. Stres yapma bebeginde etkilenir
Bsra_ayz RdvnMlkn aynı işte ben de senin gibi sürekli oynuyordu iki gün sana kıpırdamadı desem yeri. Artık benden afedersin öyle bir ıslaklık geliyor ki dedim heralde suyum geliyor. Hemen doktora gittim doktorum alttan muayene etti ultrasonla baktı. Suyum değilmiş çok şükür ama için rahat etsin yine bir git doktora canim
Bsra_ayz RdvnMlkn canım bu enfeksiyondan da olabilir ama bu haftalarda akintin artıyormuş doktorum dedi. Normalmiş. Daha doğuma yaklaştıkça daha fazlalaşır dedi
Oglanannesi11 RdvnMlkn büyüdükçe hareketleri değişiyor. Her hafta veya hergün aynı olmuyor karekterini belirliyor korkma 😊