ikizannesiiiiiiii mercimegin_annesiii çok şükür bana bugün bebeğin kilosunu söylemedi bende suyu fazla deyince unuttum sormasını
mercimegin_annesiii ikizannesiiiiiiii banada o şekilde demedi 3 hafta önden gidiyo iri dedi şeker olabilir demişti
ikizannesiiiiiiii tahamommy evet normal doğum sadece doğurunca kadar zor bende eve geldiğimde toparlanmıştım birinin yardımına ihtiyaç duymadım kendimle alakalı inşallah bu da normal doğum olur
beyzzsenturkkk bibusra baş gelişten makata döndü su an suyun fazla olduğu için sürekli dönecektir ve ağrılı geçecektir dedi gerçekten de zor geçiyor ilk kızımda hamileliğim daha güzeldi. 32-33e kadar bekleyecek sonra sezeryan planlayacakmış. diyet yapmaya karbonhidratı kısaca azaltmaya calısıyorum ama bi değişiklik yok doktor da pes etti doğunca anlıcaz artık dedi
bibusra beyzzsenturkkk hadi ya işte benim dt de şu fazla bebek kanala girmiyor basınç yapıyor fazla su dedi yerleşmiyor doğum esnasında belli olur kanala girdi ise normal yoksa sezeryan o an gidişata göre dedi ilk defa duydum şaşırmıştım bu su olayını nasip sağlıklı olsunlar da inşallah kaçıncı haftadasın
bibusra beyzzsenturkkk doktor söylemişti fazla su oluyor suyun içinde sürekli dönüyor kanala giremiyor dedi hatta şöyle bir örnek verdi balon un içinde su var içinde küçük düğme çıkamaz fazla su olunca dedi yerleşemez çıkışa dedi ama düzelebilir mi su bilmiyorum ilerleyen süreçte neye göre su çok oluyor az oluyor onu da bilmiyorum herkesin vücud yapısı galiba
senos15 ikizannesiiiiiiii evet bir önceki gebeliğimde de öyleydi 35 haftamda doğum yapmak zorunda kaldım çünkü göbeğim 40 hafta göbeğiydi doktorum öyle söylemişti bana suyum fazla olduğu için doğum başladı kendiliğinden
5667 senos15 merhaba aynı durumdayım bebeğimin suyu fazla karnı 3 hafta önden doğumdan sonra sorun oldumu bebeğiniz nasıl
buse2507 ikizannesiiiiiiii benimde fazlaydı şeker yüklemesi yapmadım doktor tatlıyı hamur işini kes dedi sonra zamanla düzeldi suyum
ftmnrysrlr buse2507 be kadar sürede düzelti? Ben 35. Haftadayım Dr. Suyun fazla ve bebeğin kafası 38 hafta ile uyumlu dedi. Normalde sezeyan tarihi aldık 39. Haftaya ama o zamanı beklemeyebilir dedi
beyzzsenturkkk bibusra mesela pozisyon alsa suyumuz patlasa da mı giremez acaba nasıl olacak bizim doğumlar napıcaz ya
ikizannesiiiiiiii • 0. dakika: 104,4 • 60. dakika: 237 • 120. dakika: 175,7 Sizce nasıl değerler arkadaşlar
tugba0305 hdinler karar senin ama lütfen su alma olayına girme riskleri var ve suyu fazla olanlarda bugün kontrolümde söyledi doktor suyu alıp seni rahatlatalım derken erken doğum riskini biz başlatmış olabiliriz doğum başlatmış olmak şuan isteyeceğimiz bir durum değil önermiyorum dedi ve prof bir doktor
ftmnrysrlr buse2507 benim son 23 günüm var inşallah bir aksilik çıkmazsa tabii. Nasipse o güne kadar 0 şeker ile bitirmeye çalışacağım
senos15 5667 iri doğduğu için solunum sıkınsı oldu şimdi yine gebeyim ve yine 3 hafta önde tüm gelişimi be suyum fazla şeker yüklemesi yaptırdım şekerim çıktı sebebi oymuş diyete ve şeker ölçümlerine başladım