Ozy Bu gecede gelmedi 😣 39+3 olduk suni sanciyla dogum yapmak istemiyorum kendiliginden gelsin istiyorum üc gündür evi temizliyorum yoruyorum kendimi belki bi ise yarar diye hurmada yedim bütün hafta baska önerebilceginiz bisey varmi Kasilmalarim var gün icinde arada bir hafif adet sancisi ve altda batma baska bi belirtim yok
Sevsav Ozy aynı durumdayız benim de 40 bitiyor yarı iyi gene senin kasılmaların varmış ben de hiç bir belirti yok😔
Ozy SevgibiR kasilmalarmi düzenli ? Ben 41 kadar beklersem depresyona girerim 😂😂 gelse keSke biran önce
Dryatpzglu busrasafak suni sancı daha zor değilmi yaa ben korkuyorum ondan 40. Haftayı tamamen doldurdum dün 41 beklicez artık yoksa sunniiii 🤦♀️😫
Ozy Sevsav bende dogmasi icin gereke. Tüm belirtiler var 😂 ama yinede gelmiyor bugünde hafif aset sancisiyla uyandim belki bugpn olur diCegim ama sanmiyorum
Zeyfuk Al benden de o kadar 39 +2 yim her adet sancisinda doguruyorum sanıyorum ama gelmiyor . Perşembe kontrolum var doktora sorucam pazar a kadar doğmazsa suni sanciyla başlatabilir miyiz diye ama bı yandan da diyorum belki zamanı vardır kendiliğinden gelir birileri de diyor 40 i geçirme kakasını yer falan kafam allak bullak dua ediyorum pazara kadar inşallah doğar kızım
Ozy Zeyfuk ayyy ayni gündeyiz bende her sanci geldiginde aha doguruyorum diyorum geciyor 🥴 evet bide kakalarini yapiyolarmis demi bende kendiliginden gelsin istiyorum acaba kaca kadar beklemek iyi
pnrc Bizde 39+2 yiz sancilarim var ama duzenli degil dr 1 hafta daha bekleyelim acilma olursa ve kendi gelmezse suni sanci veririz acilma olmazsa zorunlu sezaryen dedi bakalim nolacak
Ozy pnrc ya benim doktorum hic böyle seyler söylemiyor nezaman gelirse diyor cok beklemekde iyi degil benimde düzensiz kasilmalarim var birde altdan baski var disari fazla cikmiyorum acaba merdivenmi ciksam bugün 😂
Deletedmom231 SevgibiR Ay iyice hüzünlendim🥺 doğursana şu çocuğu😡 ay evlendiğimden beri annem burda teyzemde kalıyordu hamileliğimi öğrenince dönmedi evine sinopta yaşıyor. Bu sabah gitti bi hüzün çöktü yalnız hissettim kendimi🥺
Deletedmom231 SevgibiR Ben istanbuldayım. Burdaydık geçen sene sinopa taşındık ablam eniştem ben annem. Sonra ben evlenince istanbula geri döndüm. Onlar orda yaşıyor🥺 gelin olduğumu anlayamamışım şimdi gidince dımdızlak ortada gibi hissettim kendimi🤷♀️
Ozy Tugba2626 bugün 4. kata kadar merdiven cikacagim dogru diyosun evden fazla cikmiyorum sadece evin icinde cömeliyorum temizliyorum
SevgibiR Tugba2626 dün gece belim ağrıdı çok ama geçti 😪 şiddetlenir belki dedim gideriz yine doğmadı yine doğmadı bktm artık
Basakaya 39+4 doktora gittim dün. 3550 gram olmuş doktor 1 hafta 10 gun daha bekleyelim dedi😂 cocugun kafasi kanala girmemiş rahatı iyi bunun
Tugba2626 SevgibiR plates topunda yapılan hareketleri bi denesen hafifçe zıplama totoyla yuvarlak çizme falan . Top yoksa yatakta veya koltukta yumuşak bir zeminde olur bence