Cimcime30 Kızlar 8.gun bugün test yaptım negatıf duramadım çıkmayacağını bıle bıle sızce olsa çıkarmıydı erkenmıyd ?
sevimlipandahii Cimcime30 çok erken bence benim bugün 14. Günüm test yapmadım kan da vermedim sanki yine olmadı hissi var 🫠 sürekli sancım var.
yesildeniz_ Cimcime30 aşılamanın normal ilişkiden hiçbir farkı yok. Normal döngüde yumurtlamadan 10-11 gün sonra belli oluyor. Sizde aşılama gününden itibaren saymalısınız. Çok çok erken test yapmışsınız.
sevimlipandahii Cimcime30 yapmak istemiyorum negatif gorucem hissediyorum bi kaç gün geçsin adet olmazsam test yapcam çünkü adet belirtlerini dorukta yaşıyorum
zeynepsu81 Cimcime30 aşılamaya nasıl başladınız eşinizden dolayı mı sizden dolayı mı benim eşimde sıkıntı var spermi düşük 1 buçuk milyon sizce aşılama ise yarar mı
Cimcime30 zeynepsu81 cnm ben ıkı senedır uğraşıyorum bugün sorunları aştık artık aşılama yapalım dedık esımın sperm sayısı 97 mılyon du yıkanınca az kaldı sızın eğer bu kadar düşükse yaptırma derım tüp benek yaptır dırek
senos15 Cimcime30 seni hep görüyorum canım çabanıda görüyorum şu mübarek ayda tez zamanda müjdeni alırsın inşallah 🤲🐣