Fizikcifizik mucizebebeklerimiz annemin dediğine gore olmus. Benim annem babam kumral simsiyah saçları var siyah gözlüler. Benim dedem renkli gözlü sarışın saçları cok gur. Annem bana hamileyken dedeme(kayinbabasi) bakmış hep içinden de hep geçirmiş. Ben yesil gozlu gur kıvırcık saçliyim 😀 doğunca cok sevinmis
2bebisannesyim mucizebebeklerimiz bizde de ilk hareketi his ettiğinde kime bakarsan ona benzer derler ben ilk hareketinde eşim ile karşı karışmayın ona baktım herkes diyor babasının kopyası
patateslimanti Benzedi benim oğlum. İnternetten bebek fotoğrafı kaydetmiştim sürekli ona bakardım hatta ekran fotoğrafı yapmıştım telefonuma o bebeğe çok benziyor beyaz tenli renkli gözlü kumral oğlum bana hiç benzemiyor eşimi de anımsatıyor 😂
NilVibe mucizebebeklerimiz ben şey duymuştum birine hayran hayran buna benzesin diye bakarsın gerçekten benziyor mu bilmiyorum ama birine kinle öfkeyle bakarsan ona benzeyebiliyormuş. Hamileyken yaprak dökümüne başladım Ali Rıza ve Fikrete öyle bakıyorum şuan, Allah korusun diyorum 😄
mucizebebeklerimiz NilVibe ahahahahaah kocama neden benzedi anladım şimdi demek ki sürekli öfkeli baktığımdan olmuş 🤭😂😂😂
mucizebebeklerimiz Deleted33000 öyle olmuş gibi 😂 bidaha düşünürseniz aynadan sürekli kendize bakın 😂
mucizebebeklerimiz patateslimanti Aiiyy denemekten ne zarar gelir ki dimi 😅 sadece şirke giriyor mu diye çekiniyorum bilen varsa yazsa keşke bu durumu da 🤭
patateslimanti mucizebebeklerimiz beğendiğiniz birine bakmak yada bir bebeğe bakmak neden şirk olsun ki Allah ne güzel yaratmış maşallah sübhanallah diyin bakın😂