mucizebebeklerimiz Ay kızlar çok merak ettiğim, bilimsel bir tabana da oturtamadığım ama etrafımda da gerçekten olduğunu gördüğüm bir konu 😂 sizlerden deneyenler var mı merak ettim ? Baktığınız kişiye benzetebildiniz mi bebişlerinizi ? 😅
aslhnkrts9 mucizebebeklerimiz sadcee gamzeli olan ve gözleri bana benzesin istedim şuan aynı bana benziyor iki tane de gamzesi var 😂😂
mucizebebeklerimiz buse2507 ay bende bi kocam vardı çünkü mecbur hep ona bakmak zorunda kaldım kızım kocamın dişi versiyonu resmen kopyası 😂
mucizebebeklerimiz LadyX bende ya ama işte böyle seçip ay şuna benzese deyip baksak baksak olur mu acaba 😂 bizim bir tanıdığımız oğlu kıvanç tatlıtuğa benzesin diye bakmıştı aylarca çocuk harbiden çok yakışıklı sarışın mavi gözlü oldu ki babası anası esmer kahvrengi gözlüler 😂😂😂😂
mucizebebeklerimiz aslhnkrts9 ay ne güzel maşallah nasıl başardınız bunu gamzenize ve gözlerinize bakarak mı ? 😅
aslhnkrts9 mucizebebeklerimiz hep gamzeli olsun diye ayva ye dediler yedim sonra elimi yanağıma sürdüm gamzesi çıksın burda diye 😀 gerisi sadece dua ya 😀
melegim91 mucizebebeklerimiz Denemedim ama 3. Olursa denemeyi düşünüyorum merak ediyorum bende instagramda gördüm anne baba kara kaşlı kara gözlü çocuk sarışın bembeyaz mavi gözlü 😬 dede mavi gözlüymüş gerçi ama yine de bende denicem 🤣🤣
mucizebebeklerimiz melegim91 ay bende denemek istiyorum ne yalan söyliyeyim ama şirke girer mi acaba diye de tırsmıyor değilim 😂😂😂
lonelymom1 mucizebebeklerimiz babasına benzedi ama ben ilkine 15-16 hafta hamileyken 6-7 aylık halini olduğu gibi rüyamda gormustum ve gerçekten de ruyamdaki tipin aynısı oldu oğlum. İkincisini de gösterdiler yine aynı haftalarda bakalım aynısı olacak mı😅
lonelymom1 mucizebebeklerimiz aynen. öyle hatta doğum yaptım rüyamda gördüğüm bebeği Instagram’da benzerini görüp eşime atmıştım onunla wp konusmalarini buraya atmıştım herkes çok şaşırmıştı😅
Deleted33000 mucizebebeklerimiz ben öyle şuna bakayım bebegim ona benzesin diye bişey yapmadım ama sonuç olarak bebeğim benim babam ve eşimin babasının kopyası ne alakaysa artik
zhrrmom mucizebebeklerimiz yani ben inanıyorum nasıl bebek isteyip beklediysem aynen öyle geldi 😅 baktığım bebek fotoğraf larındaki bebeklere benzedi 😅
toffee mucizebebeklerimiz pandemi döneminde hamileydim. Evde eşim, ben ve kedimiz dışında kimseyi görmedim nerdeyse. Kızım öncesinde hiç görmediğim eşimin babaannesine benziyor😅