5melekannesi5 Gokturkmom_ bayramdan sonra inşallah ilk fırssatda öğrenmeye gidicez mutlaka yazacağım size ❤️
allyslife Gokturkmom_ ayy atsam ben de bakar mısınız? doktor geçen hafta ve bu hafta tahminde bulundu fakat doktorun tüm hastaları, hep yanılıyor diyor, emin olamadım😂 2 hafta sonra kendi doktoruma gideceğim, merak ediyorum🫠 ilk gebeliğim
5melekannesi5 Gokturkmom_ ama ben senin ismini bütün postlarda görüyorum cinsiyeti bildi diye valla maşallah sana 🥰
5melekannesi5 Deleted33000 çok teşekkür ederim yorumun için 🥰insallah öyledir ögrendigimde mutlaka yazarım size
1cey Gokturkmom_ ay ben fotoğraf atmayı bilmiyorum yoksa tahminde bulunur musun diyecektim neredeyse her postta seni gördüm bildi diye maşallah 🫠💖
Gokturkmom_ 1cey Canımız Annemiz, Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden “Resim Yükle” kutucuğundan yükleyebilir veya https://mutluresim.com adresine fotoğrafınızı yükleyip “Kopyala” kısmından bağlantıyı alarak yorum olarak paylaşabilirsiniz. 💜
zynp92 Melike2535 ayy sağlıcakla kucağına al canım ilk defa tutu normalde pek yorum yapmam ztn sende tutmuş 🥰