Melike2535 @CrushMom @zynp92 @Gokturkmom_ @kumsalanne @babyou @Wolf13 @Sarfaraz_17 @Deleted33000 kızlar tebrik ederim cinsiyeti bildiniz 👏unuttuğum varsa kusura bakmasın lütfen hatırladıklarımı etiketledim..14+5 kontrolümde %90 kız dedi doktorum.. ramzi yüzük Çin takvimi hepsi erkek çıkıyordu bu arada… Rabbim bana ve bütün hamiş annelere yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲❤️
sibely12 CrushMom banada bi tahminde bulunurmusunuz önce kız gibi dedi doktorum emin olamadı 16. Haftalardaydı 17 de erkek gibi dedi 19 olduk daha belli değil 🤷♀️
1cey Gokturkmom_ ay sen cinsiyeti hep biliyor musun acaba bir iki kere daha mı denk geldim yoksa karıştırıyor muyumm 😅🌸
5melekannesi5 Gokturkmom_ ay Canımsın yanlış anlamazsan teorilere göre mi yaptım yorum yoksa hissin mi öyle kusura bakma şimdiden çok soru sordum 🫶
5melekannesi5 Gokturkmom_ ama ben senin ismini bütün postlarda görüyorum cinsiyeti bildi diye valla maşallah sana 🥰
1cey Gokturkmom_ ay ben fotoğraf atmayı bilmiyorum yoksa tahminde bulunur musun diyecektim neredeyse her postta seni gördüm bildi diye maşallah 🫠💖