demirrleydi_ kartanesi___ mesajla sorma şansın varsa sor en azından yine hastaneye gitmek zorunda kalma küçük bebişle
demirrleydi_ kartanesi___ ohh mis annenin böyle durumlarda yakın olması çok büyük avantaj bizim arada şehirler kilometrelerce yollar var
kartanesi___ demirrleydi_ bizim de 2 saat var bayram için geldim🥺maalesef yakında bizim de aramızda kilometreler olacak eşimin memleketine taşınacağız
demirrleydi_ kartanesi___ bizde gurbetten memlekete taşınıcaz ikimizinde anası orda 🤦🏼♀️ ama hiç istemiyorum gitmek
iyiliktozu kartanesi___ merhaba 40. Gün kontrolünde ne yaptılar? Benim de 42 gün oldu hala gitmedim lekelenmem var doktorum da uzak. İlla gitmeli miyiz 🙈
kartanesi___ iyiliktozu Doktor ultrasondan rahmime baktı, dikişlere dışarıdan baktı. Enfeksiyon var mı yok mu, kanama alanı var mı, kist var mı vs ona baktı canım. Sen de git mesela bende enfeksiyon varmış ilaç verdi
irmairma kartanesi___ benim de bayramın 2. Günü kırkım çıkıyor doktora soracağım bende canım bayramdan sonra gittiğim de