saricivciv_ gamzeata45 maşallah güzel kilo almış neler yediniz nelere dikkat ettiniz yada genetik mi acaba sizde ve eşinizde kılolu acaba
gamzeata45 saricivciv_ valla hiç dikkat etmedim aslında ilk kızımda çok zayıftı 😊 bu da aksine iri sadece ek olarak hergüne 1 muz yedim muz kilo aldırıyor diye biliyorum
iremgb saricivciv_ Benimde idrarımda protein çıktı. Gebelik tansiyonum var zaten. 31 haftalığım, bebek 2 kilo olmuş. Karın çevresi ve kilosu haftasına göre önde dedi banada doktor
Moz saricivciv_ ya bir şey yapmadım aslında bence doktorun ekranı ile alakalı bir şey o kadar farkı olmamalı diye düşünüyorum ama genel olarak muz yemek arttırıyor
kyaas saricivciv_ 37+3 36da gittiğimde 2550-2600küsür aradı ölçtü 4doz çiğer geliştirici oldum 24saat arayla küçük olduğu için küveze girmesin diye tedbir amaçlı yaptı inşallah 2800-2900olur en azından 13gğn sonra doğumum
Fatmanur_0416 saricivciv_ bence normal canım ya benim 35+2 de 3150 olmuştu ama benim baya önde gidiyor zaten sağlıklı olsunlar kilo pek de benim için önmli değil ya