denizhelensarpberat zzehra2727 bana doktor şurup verdi 2 haftadır kullanıyorum lakin geçmedi yani çok etkili olmadı
denizhelensarpberat rumi05 amin çok teşekkür ederim sende aynı sekılde güzel duaların için sağ ol hep birlikte 😘❤️
hilosun denizhelensarpberat bacım ben bol bol hıyar yedim 😂 benim bu üçüncü gebelik hepsi yaza denk geliyor bol bol hıyar acır yedim iyi geldi bana 😂
denizhelensarpberat hilosun masallah 3. Gebelik ben bu ilki bi doğursam bana yeter ya onu bile zor beceriyorum suan 😂
pablola denizhelensarpberat ağlatacak kadar var bende de 31. Hafta hala geçemedi soğuk süt içiyorum bi o işe yarıyor 🤷🏻♀️
bsrbrkysr184_ denizhelensarpberat valla geride kalanlara başarılar 😁 Çok şükür rabbim herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🫂🩷
hilosun denizhelensarpberat annesine süpriz yaptı kalp için ilaç kullanıyordum kalp doktorum senin mucizen dedi bu bebek çünkü beni birazcıkta olsa iyileştirmiş ☺️
gamzeeymen minnosss58 aynı senin gibiydim. 30. haftamdayım doktorum en son lansor verdi ve oh dünya varmış dedim
denizhelensarpberat gamzeeymen hemen yarın olmasını istiyorum bende istiyorum o ilaçtan mide yanmasını da bi çözsem en azından daha iyi ilerlerim diye düşünüyorum
gamzeeymen mide yanmasını çözünce daha iyi yiyebiliceksin ve bebek daha iyi beslenicek. cünkü ben asla bişe yiyemiyodum dogru düzgün
denizhelensarpberat gamzeeymen bende öyle düşünüyorum aslında işte bugün giderim muayene haklarım boşa gitmesin diye bekliyorum geriye 7 hakkım kaldı doguma 5 ay var daha o yüzden 1 gün daha dayanacağım sonrası huzur diye düşünüyorum