semahayall damlasv bende şu an 25+5 im ve özellikle son 2-3 haftadır inanılmaz bir iştah açılması , sürekli yeme isteği , delirmek üzereyim , ne yapıp edip kontrol altına almak zorundayım , gidişat kötü yani
damlasv semahayall düşünüyorum acaba metabolızma çok hızlı o yüzden mi acıkıyoruz diye öyle olsa çok kilo alımı da olmaz ama öyle olduğunu da sanmıyorum kendi adıma
senemtolga damlasv 28+5 im 3 aydan sonra potansiyel olarak hep acim degil 3 saat 1 saat sonra mutfagi tirmaliyorum 🤣 yemek olsun yeter her turlu yerim. Disari ciksam bunumu gelen yenek kokularini canim istiyor cok zor zamanlar 🙈🤣 açiiiim açç
lonelymom1 damlasv ama günlük en az 6 bin adım atıyorum ve şeker ekmek haftada bir iki tüketiyorum sadece bebek kilo alacağı şekilde yiyorum çok şükür onun gelişiminde problem yok ama haftası büyüyünce onun da ihtiyacı artacak iştah açılması olabilir kendime garanti de veremiyorum bir yandan 🤣
lonelymom1 busrasya2334 inşallah canım doğumdan sonra o bir yıl 87 den aşağı düşemedim ne merdiven çıktım rahatxa ne de otursbiliyordum yatması bile işkence gibi göbek nefessiz bırakıyordu her türlü zarar ziyan kilo malesef…
mervekalkann damlasv sizinki normal bence ben de 6. Ay ıma girdim ama iştahım yok 🥲 günlük beslenme rutinim vardı hamilelikten önce aynı şekilde devam ediyorum. Protein, bakliyat, sebze ve meyve ağırlıklı besleniyorum. Boyum 171 kilom 69 şuanda 67 ile hamile kaldım +2 kilo ile devam ediyorum şuan. Karnım minik daha belli olmuyor fit duruyorum ben de eski voleybolcuyum.