Busra_busbus ftmablt27 ben de gaziantepteyim ama yapan bulamadım devlette özelde yaptım ha gi doktordu acaba
ftmablt27 Şehir Hastanesi’nde orda her gittiğinde farklı doktor bakıyo bende her gittiğim doktora ssvd istediğimi söyledim en sonunda imza attım
Busra_busbus ftmablt27 valla ben özelde ssvd yaptım 6 ay önce kişim enfeksiyon oldu diye şehir hastanesi yakındı oraya gittim her gelen ayrı laf söyledi nasıl sezayen sonrası yaptın rahim yırtılabilirdi git nerde yaptıysan orası baksın dediler dava ettim hatta
12345634 ftmablt27 sürecinizi biraz detayşı anlatır mısınız,bende savd istiyorum ve dpktorum desteklemediğini aöylüyor bende sancım başlayıp açıklığım ilerlediğinde hastaneye gitmeyi düşüniyorum
alpanne3 ftmablt27 kaç haftalıkken başladınız ben pendıkte Aytakın hocaya gıdıyorum 36 dan ıtıbaren başla dedı bana
ARYa143 12345634 Dr desteklemediğini mi söyledi 😳 çok şaşırdım peki ne yaptınız değiştiniz mi aynı Dr dan ssvd ile devam mı?
ARYa143 Merw Allâh kolaylıkla nasip etsin sağlikla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🤲😊 deneyimlerinizi burdan paylaşırsanız sevinirim 🤗 ben de ssvd düşünüyorum da nasipse 🤭😊
ARYa143 12345634 desteklemeyince ben değişirim diye düşünmüştüm, sanki yeteri kadar ilgilenmez, bi sorun olsa ben demiştim demek için umursamayacak gibi düşünüyorum 🥺🙈
ftmablt27 Benimde doktorlar desteklemedi kabul etmediler her giitigim doktor riskli olduğunu yapamayız dediler bunun için imza atmami tüm riskleri kabul etmemi söylediler bende kabul ettim imza attım
ARYa143 ftmablt27 o da değişik bi vazgeçirme yöntemi heralde, sezeryanla giderken de imza atıyoruz zaten ne farkediyorki insanları strese sokuyo 🙄 özele mi gittiniz onlar mı dedi yapamayız diye
sstk Ben de ilk ssvd mi 2024de ankarada yaptım şuan 2.ssvdmi bekliyorum 36 haftalık oldum kayseride olacak inşallah