Mervelim Ersozburcin aynen kuzum Rabbim ikinizede sağlık sıhhat versin inşallah hazırlarsın elbet daha vakit var gibi ama hiç de belli olmaz sen yinede koyacaklarını ayarla şimdiden ☺️
Ersozburcin Mervelim vallaha inanırmısın yok organik olsun yok yumuşak oldun yok kaliteli olsun derken tüm parayı bebişe gömdük bu ay 😂 bana sıra gelmedi 😂😂😂 bir pijama bile almadım bakalım önümüzdeki ay inş bana sıra gelicek 😂😂😂
Mervelim Tgbatem kuzum ben süs eşyaları satan bir yerden aldım normal büyük boy tül keseler tanesi 2.5 liraydı görünce hemen aldım gayet iş görüyor bence buda ☺️ Öyle isim yazılı baskılı bişeyler yaptırmadım buda işimi fazlasıyla gördü 😀
Mervelim Ersozburcin aahhh bu bebişler ahh anne babalarının ocaklarına incir ağacı dikiyorlar 😂 insanın kendine bişey bakasıda gelmiyor mağazaya gittik mi hemen bebek reyonuna yöneliyoruz herşey onlra 😂🥰
Deletedmom197 Tugba3434 38+2 deyim Hale’n tam hazır değil çantam 😂😂 herşeyi yıkadım ütüledim düzenli bi şekilde duruyor acil bişey olursa annem hemen çantaya atar diye düşünüyorum. 😊
Dileksah Mervelim aynen valla bu agrılar yüzünden yoksa dursun içerde prensesim onunla mutluyum ama agrılar uykusuzluk artık dayanılmaz oldu ALLAH yardımcımız olsun
Mervelim Dileksah amin kuzum amin cümlemizin inşallah 💐 heyecanla sevinçle bekliyorz Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın içinde bizimkileride inşallah 🥰
Ersozburcin Mervelim sorma ya nasıl olduğunu anlamadan kendimi bebek reonunda buluyorum🙈 hipnotize olmuşum gibi 😂😂😂
Devran Tugba3434 ben 33 te hazırladım şuan 35+5 im 1,5 2 haftaya sezeryan olcam bi tek evimin temizliği kaldı oda yarın yardımcı gelip yapıcak yarından sonra hazırım 😊
Kabarik Tugba3434 ben 24 haftada hazirladim iykide oyle yapmisim Sonra erken dogum Riskinden hep yattim.her ihtimale karsi hazir olsa iyi olur bence acil bi durumda. Suan 29 haftaligim bende siizn gibi hersey hazir