eylln_annesi Adet tarihine kdr herseyimiz aynı. Tek seferde kan verdim pozitif çıktı test yaptm ondan önce pozitifti test de kanda ne kdr çıktı hatrlamiyorum son adet tarihim 2 ocak benim de pazar günü kanamam oldu keseyi ölçtüler 18mmdi yolk sac vardı ama bebek görünmedi. İlaç yazıp gönderdiler kanamam azaldı sonraki gün akşama kadar kanamam azalmıştı. Gece 11de birden fazlalaştı gene ama aşırı bir kanama değildi gene hastaneye gittim alttan baktı sanki kalp atışı var ama emin değilim dedi yatış verdiler. 2 gün hastanede kaldım serumla fln kanamayı durdurmaya çalıştılar o süre boyunca hep ultrasonla da bakıyorlardı kese 21mm oldu büyüdü yani sabit durmadı ama bebek görünmüyordu sonra radyolojide baktılar aynı tani konuldu tek fark gebelik haftası oldu geç döllenme olabilir dediler. Geçen gece bir parça düştü klozete bebek olabilir mi acaba dedim ama doktorlar bebeği ultrasondan fln görmedi dedm çektim sifonu. Sabah beta baktılar tabi bilgi verdim hatta bebek olabilir dedi ve dedim bebek görünmüyordu ultrasonda diye ve Betam düşmüştü🥺Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ne diycğmi bilmiyorum siz de beta baktırın üzerinde durun durumunuz hakkında da beni bilgilendirin inş hayırlı haberlerle gelirsin💕Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin inş 🤲🏻