ilknuryvz Merhaba 🌸 kısaca kendimden özet geçeyim. 20+5 için tetanoz + boğmaca planladık aile hekimliği ile ilk dozu o şekilde oldum. 2. Doz 13 nisanda olacak 28. Hafta civarında oluyorum. Detaylı ultrason için gittiğimde ise 21+2 ydi. Doktor kalp odacıklarını hem pozisyondan dolayı hem de bebek küçük olduğundan dolayı göremediğini biraz daha büyümesi gerektiğini ve 22. Haftamda gelmemi söyledi. Tam 22. Haftamda gidip yaptırdım sonuçlar iyi şükür. Detaylıyı ne kadar geç yaptırırsanız o kadar iyi 24. Haftaya kadar yolu var. Şeker yüklemesine gelecek olursak ben devlette yaptırdım. 24+3 de gittiğimde 75 lik sıvı verdiler onu içmeden önce bir kere kan aldılar içtikten sonra aldılar bir de 1 saat bekledim kana karışmasını öyle aldılar. Onun da sonuçları temiz çıktı. Artık bundan sonrası 28. Haftada eş ile kan uyuşmazlığı var ise kan veriyorsunuz ona bakılıyor bende olmadığı için yaptırmıyorum. Sonra da zaten 2 haftada bir çağırılmaya başlanıyorsunuz ve nst ye giriyorsunuz. Sancı var mı diye bakıyorlar onda da. Daha ileri haftalarda da çatı muayenesi yapılıyor isteğe göre bu arada her doktor yapmıyormuş. Sonrası final zaten 😊