kub0915 newmom10 ben köy okulunda çalışıyorum arttık çok zorlanıyorum o yüzden sabredemeyeceğim sanırım hocam artıkücretsiz izine çıkarım çok zor durumda kalırsam ekim kasımda
gunes9876 newmom10 inşallah hocam tabi bu benim fikrim ama uygulama da inşallah bir sıkıntı çıkmaz. Resmî olarak böyle bir hakkımız var değil mi
Fizikcifizik kub0915 aa okulunuz magdur olmaz mı? Zaten bir haftası kalıyor. Benimde 2 hafta kala 32 geliyor ama ben calisir alicam. Cok az zaman var magdur olurlar.
fundacc kub0915 benim de 32. Hafta nisan sonuna denk geliyor da peki bizim 2 ay yaz tatili doğum iznine gidiyor:(( siz 32. Haftada ayrılcak mısınız yoksa çalışabilir raporu alıp o 5 haftayı doğum iznine mi ekleteveksiniz
kub0915 fundacc hocam ben ayrılacağım şuan vandayım aydına gideceğim doğum için. Birde köyde müdür yetkiliyim tüm iş bana bakıyor yoruldum açıkçası. 24 haftaya çıkacak diyorlar ekim 10-15 arasına ladar izn oluyor sanırım
hayatisigi fundacc benim de Nisan sonu bitiyor ben de ayrılacağım bir çocuğum daha olduğu için onunla vakit geçirmek istiyorum yoksa belki sonraya ekletmek için çalışırdım
tugbaomerr Benimde 32.haftam nisan sonu ve doğumum haziran 10u olarak tahmin ediliyor. 37.haftaya kadar çalışsam doğum sonrasına 5 haftayı ekletebiliyor muyum bilginiz var mı hocalarım?
dilaraat Hocalarım, selam. Bir şey sormak istiyorum. Benim 32. haftam temmuz ayına denk geliyor. Çalışabilir raporu alsam da +5 hafta doğum sonrasına eklenmiyor mu tatilde olduğumuz için?