newmom10 Kızlar haziranda doğum gözüküyor, zaten temmuz ağustos da tatilde oluyoruz biliyorsunuz, bu temmuz ağustos yaz tatilini sonradan doğum izni olarak ekleten öğretmen arkadaşımız var mı hiç, yoksa o iki ay yanacak mı?
Baloglus newmom10 Benimde temmuzun ortasında doğumum inşallah. 9 hafta kadar boşa gidecek eklenmiyor.
Fizikcifizik newmom10 tatile denk gelen izin aktarılamaz. Zaten idari izinde olduğumuz icin iznimiz sizin deyiminizle yanar. Yönetmelikte özelikle belirtilmiş bir maddedir.
happylife_ 2ay yanıyor hocam. Bende Nisan sonu doğum yapacağım 24haftalık düzenlemenin 8haftası yaz tatiline gidiyor hiç bir işime yaramıyor.
newmom10 happylife_ benimde öyle oldu vallahi hocam hatta 24 hafta yapmasalar direk Eylülde başlama gerekecekti 🙄
newmom10 Baloglus okulumdaki bir öğretmen arkadaş doğumdan önce 33 günlük bir süreci ekletmiş ama 2019 yılında olmuş bu, acaba neye göre kabul edildi.
Fizikcifizik newmom10 doğumdan onceki 33 gun süresi okulun acik oldugu yani öğretmenin idari izinde olmadığı zamana denk gelmiştir. Kanunen doğumdan önce yani 32. Haftadan sonra çalışmama hakkımız var. Bu ekletme degil aslinda, o süreyi kullanmak. Eklemek diye birsey yok.
Baloglus newmom10 Yaz tatiline gelen süreyi mi ekletmiş. Yani o zaman da farklı değildi uygulama diye biliyorum. Nasıl yaptığını anlayamadım.
newmom10 Fizikcifizik hocam ama Eylül de doğum yapmış öğretmen arkadaşım, yani doğum sonrası 2 ay+ o öncesindeki 33 günü ağustos için kullanmış. Ama 37. Haftaya kadar çalışma iznini eklemiş olabilirler belki şimdi siz söyleyince tekrar bi düşündüm 🤔
Fizikcifizik newmom10 var evet özellikle yazmislar ogretmenin dogum izni yaz tatiline denk gelirse diye. Bende var metin ama buraya fotoğraf atması zor. Yapay zeka da bulup çıkarabilir.
tofy9292 Benimde temmuz sonu ya da ağustos ilk haftası gibi gözüküyor doğum. 32.hafta haziran ortasına geliyor. Seminerlere kadar calısır raporu alabilirsin dedi müdür. 3hafta da olsa kullanmazsın doğum sonrasına eklersin dedi.
gullutls tofy9292 benimde bu şekilde ve 32.haftada çalışabilir raporu alsam da 35.haftada okul kapanıyor geri kalan haftalar yaz tatiline denk geliyor
newmom10 Baloglus evet ama muhtemelen 32.-37. Hafta arasını ekletti diye düşünüyorum bi konuşacağım yine okulda
Fizikcifizik kub0915 aa okulunuz magdur olmaz mı? Zaten bir haftası kalıyor. Benimde 2 hafta kala 32 geliyor ama ben calisir alicam. Cok az zaman var magdur olurlar.
gunes9876 Benim de hazirana geliyor ama öncesinde izin kullanmayıp 16 haftaya ekleyip Ekim ve kasım aylarını izinli geçirmek mantıklı geliyor