lotusflowers htan tek iyi gelen şey gaviscon şurup. Hep baş ucumda. Direk kafama dikiyorum. Bide çok rahatsız eden şeyleri yemeyin sucuk baharat çiğköfte vs
powerpuffgirlss htan nexium diye bi hap var o kesiyor bi kere iciyorum 3 gun agrimiyor ama bu surede bahratli ve acida yemeyin bide yatarken biraz yuksekte yatiyorum arada agrirsa soguk sut ve soda da kesiyor
flz3576 htan kullanmadım gün içerisinde bişy yedikten sonra uzanmayın hemen sindirdikten sonra uzanın akşam da erken yiyin geç yemeyin dğzelcektir hep dik oturun sırtınıza yastık koyun
htan cok tesekkur ederim ne zamandir boyle peki sizin . Gecmiyor mu yani? Daha 20 haftalik bebegim doguma kadar boyle mi olacak endisesi sardi beni . Belinayyy0112 powerpuffgirlss lotusflowers
Belinayyy0112 Maalesef geçmedi halen devam ediyor sadece mideme iyi gelmeyen şeyleri yemiyorum zeytin asitli yiyecekler gibi ilaçda tamamen geçirmiyor
lotusflowers htan benim 35 haftalık olucak yarın. Hala öyle ama bazen hafifliyo hep aynı şiddette ilerlemiyo
htan lotusflowers sizin de bu kadar erken mi basladi peki . 2. Trimester daha 3 te olsa normal docem qma
lotusflowers htan evet benimde erken olmuştu doktorada gitmedim rennie şurup falan almıştım o pek fayda etmiyodu. Bazı geceler öyle kötü oluyo ki sabaha kadar yatamayıp ağlıyodum boğazımın acısından
htan flz3576 cok tesekkur ederim tavsiyeler icin deneyecegim. Sizin vardi sanirim bu tavsiyeleri verdiginize gore. Geciyor demeniz su an nasil beni rahatlatti anlatamam.
flz3576 htan rıca ederim ne demek tabiki var 34 haftayım kaç aydır çekiyorum ilaç ta içemiyorum midem çok hasas bende böyle yaparak rahatlıyorum yoksa çok fenaydım