deletedmom43191 Busranur_mnts akilli dedigim bebe haziranda 5 yas olacak anamdan emdigim sut burnumdan geldi 🤣🤣🤣
Busranur_mnts deletedmom43191 bayramlık almadım ya daha yeni 3 fermuarlı elbise aldım emzirmede kullanmak için
Busranur_mnts deletedmom43191 Oy maşallah benim ekimde 2 sene olcsk galiba infertiliteye başlayınca gelmiştim buraya
Busranur_mnts deletedmom43191 eşim vardiyalı çalışıyo izni yok mesai saatine denk gelirse aile ziyaretlerine gideriz 🫠
Busranur_mnts deletedmom43191 4 demiştim ama doğumda 4 5 6 cm açılma oluncaki ağrılardan sonra dedim daha yok dkdkksks
myangelson Busranur_mnts 22 yılından beri buradayım da son 1 yıldır çok fazla aktif değilim önceden sürekli buradaydım 😂
Busranur_mnts myangelson benim de 120 günlük giriş serim vardı telefonum bozuldu 3 4 gün giremedim gitti serim
deletedmom43191 myangelson 5 mi yazmisim 4 yazacagima 5 e basmisim kiz sol elimde parmagim yara o elimle zor yaziyorum 😒
deletedmom43191 Busranur_mnts bende almadim oncekilerden giyerim 3 bebekli ana ne kadar ozenebilir ki kendine