bebyko Kızlar merhaba 30 haftalık hamileyim ve ilk gebeliğim. Hastane çantasını kaçıncı haftada hazırlamamız gerekiyor. Bebiş mayıs ayında doğacak ve doğumum sezaryen olacak neler önerirsiniz
rvsss bebyko sezaryen olcaksa erken hazırlamanıza gerke yok bence doğuma gitmeden bir hafta kala hazırlarsınız ben normal düşündüğüm için 33de hazırlamıştım ne olur ne olmaz diye çevremdeki sezaryenlerin önerdiği en önemli sey depend yetişkin beziydi iç çamaşırı yerine o kullanılıyomus genelde
zeyyneepp bebyko bence 32/34 arası hazırla bende şuan 31+2 sezeryan olucam bu hafta içi yavaştan başlamayı düşünüyorum ne olur ne olmaz kızım 36+6da doğmuştu çünkü
1cey bebyko bebek için mi kendin için mi ne almak gerek diye soruyorsun hastane çantasına?🌸 35de falan tam hazır dursun bence yıkanıp ütülenip kapali durursa bir şey olacağını düşünmüyorum ağırlaşınca daha zor oluyor
bebyko Elisa0110 tiroid rahatsızlığım var kuzum. TSH t3 ve t4 değerlerim çok çok düşük olduğu için bebeğin normal gelişini bekleyemeceğimizi söyledi doktorum
Elisa0110 bebyko anladım geçmiş olsun canım bnm de daha doğum şekli belli değil aynı haftada olduğumuz için sordum sağlıkla gelsin inşallah bebiş 💕
bebyko Elisa0110 inşallah canım sen başladın mı hazırlık yapmaya? Benim yanımda yardımcı olacak birileri de olmayacağı için geç kalmak istemiyorum
Elisa0110 bebyko hastane çantası felan soruyorsan daha Bi sürü eksiğim var tamamlamadım ne alıcam bilmiyorum da 😊
bebyko Elisa0110 bende hiç bilmiyorum 😂 birde tam bahar dönemine denk geldikleri için tahmin de yürütemiyorum
Elisa0110 bebyko aynen kalın alsan ne kadar giyecek ince alsan üşür mü kafam da deli sorular anlican 😊
bebyko rvsss ya evet o dependi bende duydum ama iç çamaşırı gibi giyilmesindense hasta bezinin takılımı daha kolay olmaz mı acaba?
hanega bebyko bende de haşimato var da bunu bilmiyordum bende sizin de haşimato türü mü tsh değerleri yüzünden mi erken alınıyor bilmediğim için soruyorum hiç duymamıştım
neym Ben de 30 haftadayım daha yeni bebişe bir şeyler almaya başladım odasını da yeni yapıcam. Çantayı da 34. Hafta gibi hazırlamayı düşünüyorum uzun süre kapalı kalır da kokarlar diye korktum öyle bir şey yazmışlardı burda
bebyko neym bende kıyafetlerini yıkayıp dolabını hazırlayayım diye düşündüm artık zamanı gelmiş gibi. Çantayı da 1-2 hafta öncesinden hazırlarım
bebyko zeyyneepp benimde planlı sezaryan olacak ama hayatın ne getireceğini bilemeyiz bence doğru olanı yapıyorsunuz 🌸
bebyko 1cey hem bebek için hem kendim için aslında mayıs bebeği olacağı için ince alsam üşür mü kalın alsam terler mi diye sürekli düşünüyorum 😂 kendim için de acaba pijama takımı mı rahat olur yoksa elbise mi? Sezaryanda ilk gün süt gelmiyor diyorlar süt sağma makinesi almalı mıyım?
bebyko hanega ben hipotroid hastasıyım. Boğazımda iki büyük nodül var. Hamilelikten önce de vardı. İlaç kontrolüyle 30. Haftaya ulaştık. Bebeğin erken doğum , düşük kilo ağırlığı vs gibi sıkıntıları var o yüzden 38,39 ve 40 haftayı göremeyeceğiz