Cansin_01 mystery94 ben vuruldum canım 6 Mart sabah 10 gibi vurulmuştum benim topikte yazistik sanırım seninle 🥰 ne durumdasın?
tugbaugur mystery94 ayy benim de 6 Mart sabah 10 da😌 tahminimce cumartesi sabah 5 te çatlama oldu, haftaya Çarşamba test yapmayı düşünüyorum ✨🤍
denizhimi mystery94 ben 7 mart vuruldum iğneği vurulduğum zaman kasık ağrım ve akıntım vardı ama şuan hiç bir brlirtim yok sizin belirtileriniz var mı
mystery94 aycacil ay hayırlısı olsun canım seninde 🥹🥰 kaç tane yumurtan büyümüş iğneden sonra ilaç verdi mi
sennur32 aycacil test icin erken mi acaba bende 2 marta vuruldum merk icindeyim. erken gebelik testinde cikar mi bugun 9 gun oluyor
aycacil mystery94 benim tek yumurta büyüdü canım 18 mm deydi sonrasında ilaç vermedi rahim kalınlığı güzel dedi ☺️
Cansin_01 mystery94 valla bende hiç bişey yok beybi ☺️ hafif göğüs dolgunluğu var o da zaten adet yakını hep olur bende iğneyi yaptığım gün çok kötüydüm bide ertesi gün. Sonrası her şey normal
mystery94 Cansin_01 bende de çyle aman aman değil kuzum arada böyle sızlıyo geçiyo oyüzden pek ümitlenmiyorum sende fazla yumurta olmuştu sanki demi benim bi tane 20 mm
tugbaugur mystery94 ya var inşallah ondandır☺️ mide bulantısı kasık bel ağrısı göğüs ağrısı gibi gibi, beklemek zor senin nasıl gidiyor ❤️
aycacil mystery94 8 olmuştu canım benim hatta sordum Progesteron ilacı kullanayım mı diye gerek yok dedi doktorum
aycacil mystery94 bugün de rahimde ağırlık var ara ara batma oldu birde afedersiniz sabahtan beri göğüs uçlarımda çok sızlama oluyor umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz 🤲🏻
tugbaugur Cansin_01 evet evet ani bi ağrı oldu 20-25 dk kıvrandım sonra geçti aniden yine, iğneden bi gün önce iğne günü ve sonrası bu şekilde önerdi doktorum