nyra miniginannesi__ malesef gün içinde hep ayaktayım 2 çocuğum daha var biri büyük ama diğeri 2yaş çok zorlayıcı oluyor zaman ilerledikçe 🥲 evet aşının ağrısını biliyorum ilk çocuğumda bir kaç doz yapılmıştı çok ağrıtan bir aşı malesef ondan yana da korkuyorum yarın olacağım büyük ihtimalle.
miniginannesi__ nyra hadi bakalım şifa olsun inşallah çok ağrın olmaz , ay ne güzel 2 çocuk doğurmuşsun büyütmüşsün tecrübelisin ben ufaktan stres yaptım sanki ilk bebiş diye
nyra miniginannesi__ ilk çocukta insan bir bilinmezlik içinde oluyor önünü göremiyor fazlaca kaygı oluyor ama her çocukta aynı duygular oluyor + bir de evde kalan çocuklar için endişeleniyor insan 🥲 sağlıkla kucağımıza alıp kavuşalım inşallah 🙏
miniginannesi__ nyra amin inşallah 🌸 tecrübeleri annelere çok ihtiyacım olucak bu dönemde öyle düşünüyorum destek olursanız çok sevinirim 😇
_Umayinannesi miniginannesi__ doğumdan sonra sakin olun tek muhatabın bebek olsun. panik olursan stres yaparsan her türlü bebeğe yansır hisseder. önemli olan 40 çıksın göbeği düşsün gerisi olur gider. hep güllük gülistanlık olmaz tabi. emme süreci gece uykuları bunlarda tuzu biberi 😇
eylulahsenn asenazeynep evet evet çok şükür 😅 geçmiyor dediğimiz şeylerin hepsi geçiyor. İnşallah sizin doğumda kolaylıkla , sağlıkla olsun. 🥰
asenazeynep eylulahsenn Ayy inşallah çok teşekkür ederiimm, bir avazda olsun hepimizin inşallah sağlıkla olsun🥹🥰🥰
ekncgdss babylove_33 pelvik ağrıları arttı,burun tıkanıklığı sıkıntısı yaşıyorum bu yüzden geceleri baya zor oluyor uyumak, sabaha kadar 3-4 kez tuvalete kalkmayı saymıyorum zaten😅 sizde durumlar nasıl
babylove_33 ekncgdss bende uyku hiç yok gece gündüzde uykusuzluktan zombi gibiyim okula giden çocuklar var uyuyamıyorum gündüz kaburga ağrısı ve mide bulantım arttı son zamanlarda sizin ilk mi
ekncgdss babylove_33 uykusuzluk sıkıntı çocuklar da olunca haliyle daha zor allah kolaylık versin🫤 bende bulantı yok da mide yanması oluyor ama tahin ve soğuk süt iyi geliyor, evet ilk😊