kutlubeyinannesi sevoletta 145 gün 🥰 zaman su gibi gerçekten o kadar hızlı geçti ki. İkinci hamileliğim. Böyle günler azaldıkça kalbim ayrı bir heyecanla atıyor 😍
asenazeynep eylulahsenn Bedeniniz inat etmiş anlaşılan😂Olsun önemli olan sizin ve bebişin sağlıklı olması öyle de olmuş görüyorum kiii🙏🏻✨Hahahaha dediler böyle olmayacak direkt sezaryen…iki buçuk gün iyi sabır vallahi helal olsun😂Benim ilk doğum Allah nasip ederseee🫠☺️
eylulahsenn asenazeynep evet evet çok şükür 😅 geçmiyor dediğimiz şeylerin hepsi geçiyor. İnşallah sizin doğumda kolaylıkla , sağlıkla olsun. 🥰
1oglananasi sineminkooo sineminkooo Benim de 130 gün, ben de oğlumu bekliyorum 🥰 Sağlıkla gelsin bebişlerimiz, hepimizin.🌸💙
senaninannesi_ sevoletta son 101 erken doğum olacağı için belli değil tabiki sağlıkla gelsinler minikler 🥰
ekncgdss babylove_33 pelvik ağrıları arttı,burun tıkanıklığı sıkıntısı yaşıyorum bu yüzden geceleri baya zor oluyor uyumak, sabaha kadar 3-4 kez tuvalete kalkmayı saymıyorum zaten😅 sizde durumlar nasıl