buse2507 loyabloomm günde bir kase kaşar peyniri veya dil peyniri, 2 yumurta, 2 muz, yağlı kuruyemişler, yoğurt, inek sütü bunlardan bol bol tüket canım
beautiful_ buse2507 tamam çok sağol kuzum evde kaju badem kuru üzüm ve kuru kayısı var bunlarla şimdiden başlarım ❤️
beautiful_ buse2507 inşaAllah Rabb’im kimseyi evladı ile sınamasın Rabb’im kimsenin evladına da hastalık vermesin ❤️
senaayldz56 Bizim ki daha doğmadı şuan 36+0 olduk en son 34 haftayken doktor 2.700 dedi bakalım kaç kilo doğacak haftasına göre de önde gidiyor kafası da biraz büyük dedi doktor inşaALLAH normal doğum yapabilirim 😬🥺
sare8134 Yazmelegi_ Oh maşallah ❤️ ben de korkuyorm erken doğum riskine karşı aynı kilolardayız hemen hemen, kuvözde kalmasından korkuyordum ama sizinki kalmamış maşallah 💕
ebrudefnee Merbube sağlığında bi sorun yoksa bekliyorlar bende 41+4 de normal doğum yaptım ilk gebeliğimde gittiğim hastane 42. Haftaya kadar bekliyordu
cansucufsl buse2507 ilk kızım 38*4 de 4200kg doğdu şimdi ikinciye hamileyim en son 34 haftalıkken 3100 kg di 38 de sezeryan
cansucufsl buse2507 benim genetiklikten oluyor bende iri bebekmişim çok da dikkat etmiyorum yediğime çünkü 🥹