Irem-61 gamzebaydar benim de makat geliş o haftada az kilo almıştı. 100 gr falan. Ama en son Salı günü gittim 2900 den 3100 e çıkmıştı. Bence olabilir o haftalarda. Salı günü de sezaryen olacağım
loyabloomm Kilo aldırmak için nasıl beslendiniz? Ben çok iştahsızım ilk oğlum 39+0 da 3100 doğdu. Şimdi yeni hamileyim daha 4 haftalık neler yemeliyim zorlıycam yemeye artık kendımı
buse2507 loyabloomm günde bir kase kaşar peyniri veya dil peyniri, 2 yumurta, 2 muz, yağlı kuruyemişler, yoğurt, inek sütü bunlardan bol bol tüket canım
Merbube rabiadumanb bende bugün 41+1 oldum. İki günde bir nst çektiriyorum. 42ye kadar nst ile güvenli dedi doktorum. Bakalım hayırla sonuçlansın yavrularımız sağlıkla gelsin inşaAllah 🥹🤲🏻
ebrudefnee Merbube sağlığında bi sorun yoksa bekliyorlar bende 41+4 de normal doğum yaptım ilk gebeliğimde gittiğim hastane 42. Haftaya kadar bekliyordu
rabiadumanb Merbube bende şuan iki günde bir çektiriyorum nst çok şükür bir sıkıntı yok ama 41 e kadar bekleyebiliriz dedi doktorum ama dün nişanım geldi inşallah kendiliğinden başlayacak diye ümit ediyorum
mucizebebegimmm buse2507 kız yok ne 3. Sü 🤣 ikinci bebek (ilki doğdu kaybettim) 38+3 te ultrasonda 3130 gr gelmişti 38+6 da doğuma girdim 3095 doğdu onu demek istedim. İnan soruyu nasıl okuduğumu bile bilmiyorum. Şimdi 6 aylık oldu sıpa. Ben son ultrason ve doğum kilosu olarak okudum bağışlayın kusrumu 🤣 gecenin bir vakti bebe sallarken okudum da