haticenursimsek benzeynep ben de aldım canım zayıflamışfıö biraz bu ay kendiliğinden oldu ama pcosta yumurtlama günleri şaşıyo o yüzden o zaman oldu heralde ama kullanmadım klomeni kist yapar dedi bana doktır
benzeynep haticenursimsek benim 1 ay 36 mm oldu yumurtam ozaman çok korktum ama bu ay ilaca başladıktan 2 gün sonra gittim erkenden
iremtzndrv Canım tebrikler bence gebesin benimde alttaki görüntü gibi olmuştu ilk testim ertesi gün kan verdim şok oldum beta hcg 1048 çıkmıştı şimdi 24 haftalık olduk Elhamdürillah
benzeynep iremtzndrv ay çok sevindim bende çok istiyordum pcosum var diye çok korkuyordum olmaz diye ama sanırım oldu inşallah vardır canım benim
benzeynep haticenursimsek elinde hiç gebelik testi yok mu yapsan belki vardır inşallah vardır canım benim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine 🤲
haticenursimsek benzeynep yok canım valla bide akşam asında yaparımda akşam idrarı seyreltiyomuymuş neymiş sabah olması lazim değilmi sen ne zaman yapyın testi canım
benzeynep bsbsbsbs ben sadece kilo verdim bir de tiroidim yüksekti doktor ilaç verdi onun için 1 senedir deniyordum