benzeynep Kızlar bir kaç gündür midem bulanıyor 2 gün önce test yaptıö negatif çıktı bugün elimde bir tane ovulasyon testi vardı onunla yapayım dedim koyu çıktı şüphelendim ve gebelik testi de yaptım onda da çizgi silik çıktı 
esmacuk benzeynep var gibi görünüyor emin olmak için bir tane daha idrar testi yapın veya kan tahlili yaptırın
haticenursimsek benzeynep gebesinn canım çünkü kuruma çizgisi gri renksiz oluyo seninki baya silik pembe geciktinmi benim gecikmedi adete bir hafta var ama aşırı derecede kasık kuyruk sokumu ağrım var
benzeynep haticenursimsek bende pcos var düzensiz adetim bu ayda pek ümtli değildim kasık ağrım var hatta dün gece dedim kesin adet olacağım bir kaç gündür midem çok bulanıyor 2 gün önce yaptım onda hiç bişey yoktu bugün de ovulasyon denedim koyu çıkınca şüphelendim
haticenursimsek benzeynep e bendede var pcos canım işte benimde çok kasık ağrım bel ağrım adet olcak giibiyim ama yok inşallah ikimiz içinde hayırlısı olsun canım benimde öyle bi ara oldu miğde bulantımda şuan hepsi hafifledi bi kasık ve kuyruk sokumu ağrım cok var yani adet olduğumun ilk günü gibi çekiliyor gibi sizinde öylemi
haticenursimsek benzeynep peki canım senin ağrılarında çekilir gibimi böyle ne zaman yumurtladın hatirliyomusun gününü
benzeynep haticenursimsek ben klomen kullandım bu ay doktor kontrolünde bir tane yumurtam vardı çatlamak üzereydi sadece 2 gün denedim ilişki ondan sonra hiç olmadı
haticenursimsek benzeynep ben de aldım canım zayıflamışfıö biraz bu ay kendiliğinden oldu ama pcosta yumurtlama günleri şaşıyo o yüzden o zaman oldu heralde ama kullanmadım klomeni kist yapar dedi bana doktır