lberramom 25+3 günlüğüm. Hâla isim bulamadım. İsimli hastane çıkışı yaptıracağım. İsimli süslükler vb. Hemen bulmam lazım ama bulamadım. Çok kararsızım. Ne isim bulsam çevrem soğutuyor. Siz kaç haftalıksınız ve bulabildiniz mi? Bulamayanlar kararsız kalanlar için isim önerelim belki de duymadığımız güzel isimler çıkar. Ayşe , fatma, zeynep gibi isimler olmasın. Birde 2 isim düşünüyorum.. Mihra ismi nasıl sizce inci mihra gibi ☺️Şimdiden teşekkür ederim..
beyzzsenturkkk lberramom minel ve inci arasındayız 29. haftadayım bir türlü karar veremedik ben ezgi veya nazlı istedim eşim lidya ya da rüya dedi kızım cemre diyo herkes başka bişey söylüyor ahu ismini de beğeniyorum bana yaşlı kadın ismi diyo djskshss nazlı da nene ismi gibiymiş offf bende yaptıramadım bişey
bbaskal lberramom Aden, Duru, Defne, Ada, Umay, Eylül, Masal,Hüma bunlar benim aklıma gelen ve ikili birbirine yakışan isimler ☺️
lberramom beyzzsenturkkk Kimseye bir şey beğendiremiyoruz. Sizinde haftanız baya ileride inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. İsim sorununu da bir an önce çözelimm😂 içimize sinem bir şey olsun.
lberramom bbaskal En başından beri aden lina, aden meva , aden mira gibi isimler düşündüm. Çok hoşuma gidiyor. Ama her duyan o nasıl bi isim beğenmedik diyorlar. Soğuttular adenden. Duru ismide eltimin çocuğunun ismi. Umay, masal bunlarda çok klasikleşti diye vazgeçtm yoksa hepsini bende düğünmüştüm. Çook teşekkür ederim önerilerin için☺️
ucuncugeliyo lberramom biz ilk once zeynep hüma dusunduk sonra gorumcem bula bula bunu mi buldunuz dedi. Sonra menesa ismini cok begendim ozellikle anlamindan dolayi cok hosuma gitti. Onu da burda bi guzel ne bicim isim diye linclediler. Kimseye begendiremiuorum. Bide insanlarin yorumlarindan da hemen etkileniyorum. Sanirim bu gidisle kimsenjn begenmedigi sadece benim begendigim bi isim koyucam😅
lberramom ucuncugeliyo Evet bizim sonumuz kimsenin beğenmediği ama kendi içimize sinen ismi koyacağız gibii bu gidişle gerçekten😂
ments lberramom biz 34+5 olduk oğluşumuz olacak Allahın izniyle , eğer kızım olsaydı şu isimleri düşünmüştüm: Hafsa, Hâle , Hanne, Duru, Sare, Doğa, Eslem🫂🤍
beyzzsenturkkk lberramom bişey söylerken bebek diye örnek veriyorum yani bi adı olmalı adsız kaldı bişey alınca çocuğa bişey aldım diyorum eşim hangisi diyor bende bilmiyorum ki hangisi ilkinin adı var herhalde o olsa o derdim😂😂😂
bbaskal lberramom anne baba neye karar verirse çocuğuna o ismi koyar geriye kalanlara halt yemek düşer boşver isim işi bence üzerinde düşündükçe ve en çok da aile bireylerine danıştıkça karmaşıklaşan bir iş ya çocuğu 9 ay taşıyan bakan büyüten sensin neyi beğeniyorsan ondan devam 😘
gizemsss8 Ben 36 haftalığım kızımın adını ece koyacağım 🌸 önceliğim türkçe kökenli olmasıydı. yanına bir isim daha koysam mı diye düşünüyorum ama emin de olamıyorum