sumeyye2108 Doktor kontrolünde bebeğin 1900 olduğunu çok zayıf olduğunu söylediler riskli gebelik dediler yeterli beslenemiyor yada minyondur dediler bu durumu yaşayan var mı aranızda
Aleynaaaag sumeyye2108 beslenmeniz de değişiklik yapabilirsiniz nasıl besleniyorsunuz bilmiyorum ama erken saat de uyanıp düzenli şekilde beslenirseniz bebişe kilo aldırabilirsiniz özellikle yumurta,avokado,süt ürünleri,ceviz gibi besinler kilo aldırıyor
Gencbirannis sumeyye2108 canım benim de o civardaydı ama doktor normal olduğunu söyledi sadece sınır kabul ediyoruz dedi doktordan doktora fark ediyor sanırım
zehraa46 sumeyye2108 merhaba benim 35 te 1599 du gramdı geçen hafta yarın gene gideceğim doktora gelişim geriliği var bebeğimde . Bence senin ki iyi kilosu
sumeyye2108 Aleynaaaag yumurta,muz günde en az 2 tane ,kuruyemiş hergün kaşar peyniri mutlaka her sabah yerim iştahım da çok var ama bebek kilo almıyor
sumeyye2108 Gencbirannis 1 ile 5 arasında sınırlandırıyoruz kiloyu dedi seninki en alt sınırda ve riskli dedi 2 hafta sonra doğum dediler 37 haftada
sumeyye2108 flz3576 evet kaşar peyniri her sabah tüketiyorum günde en az 2 tane muz yumurta kuruyemiş sürekli tüketiyorum ama almıyor
Anneadayiozlem Tansiyonunuz nasıl acaba plesentadan mı kaynaklanıyor genelde yediğinizin faydası olmaması plesenta kan akışı ile ilgili de olabiliyor
sumeyye2108 Anneadayiozlem tansiyonum normal 11 perde çıkıyor hep plesantadan dolayı besin almıyormuş kan akışı normal dediler
Rumsamut sumeyye2108 Benim de 34 haftalık 1800 gram doktor zayıf diyor ama acil bi durum görmedi. Özelde her şeyine ayrıntılı baktırdım bi sorun çıkmadı. Kilosu iki hafta geriden geliyor sadece
sumeyye2108 Rumsamut bana da 2 hafta geriden geliyor dediler 34+ 4 gittim 1900 gram çok az 37 de almamız gerekicek dediler
Rumsamut zehraa46 İstersen gidebilirsin dediler ama yaşadığım yerde perinotoloji bölümü yok. 1.5 saatlik uzaklıkta bi tane varmış ona da randevu bulunmuyomuş. Her şeyine bakılıp bi sorun bulunmayınca ben de gitme gereği duymadım açıkcası
vesa Rumsamut dr.yesil alandan kayıt actiysa orn gin cumartesi günü saat tam 10da sisteme giriş yaparsınız Dr randevularini açmış olur hemen alırsiniz . Bu durum her yerde yaşanabiliyor. Ben 182yi arayıp bilgi aldım sonra denilen saatte giriş yaptım dk lar içinde dolmustu gerçekten. Uzmanlık alanı olunca böyle oluyor. Beklemeyin gidin mutlaka.
mmia sumeyye2108 Tahin pekmez ceviz her sabah kahvaltına bunlarıda ekleyebilirsin tahin pekmez çok kilo aldırıyor. Kilo konusunda bende çok üzülüyodum ağlıyodum 35+3 de 3 hafta gerideydi. 2100 dü. Çok özenli düzenli beslendim sonra 37+3 de 2800 dedi doktor. 38+5 de tansiyonum 14 e çıktı acil sezaryene aldılar 2700 kg 47 cm doğdu 2 gün sonra 2500 e düştü. Sonra yavaş yavaş toparladı şuan 14 günlük oldu kızım hamdolsun iyiyiz. İçini ferah tut her bebek kilolu yada normal kiloda doğacak diye birşey yok. Beslenmeden daha önemli şey bebeğine mutlu ve güçlü olduğu hissettirmek.
sumeyye2108 mmia çok teşekkür ederim 37 de almayı düşünmeseler belki 2400,2500 olma yada geçme ihtimali var ama almayı düşündükleri için Küveze girerse diye korkuyorum biraz