ece5465 060436 bugün kanım ellerine ulaşmış 11+6 da verdim tam 10 gün dediler bayramdan sonraya kalacak muhtemelen hepimiz hayırlı haberlere inşallah 🙏
060436 ece5465 Amin inşallah rabim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah siz nekadara yaptırdınız
ece5465 060436 yaaa daha erken gelir ümidim vardı gelmiyor o zaman. Haberler hayırlı olsun da beklenir 🙏
060436 ece5465 bende öyle düşünüyordum çok hassas dedi titiz ve dikkatli incelemeye çalışıyoruz dediler olsun inşallah güzel haberler alırsın cnm
fatma_muharremoglu dyggysy panoramada yaptırdım, 10. Günüm bugün. 14 günde geleceğini söylediler bana. Çok meraklıyım, inşallah iyi sonuçlar çıkar. Siz hangi şehirdesiniz acaba 10 gün dediler 🤔 erke gelir mi acaba banada
dyggysy fatma_muharremoglu ben Balıkesir’deyim 11 Mart verdim kargo yarın orada olacak bakıyorum ara ara. Kargo ulaştıktan sonra ne zaman rapor gelir bilmiyorum bende sabırsızlıkla bekliyorum 🥹🫠
fatma_muharremoglu fatma_muharremoglu benim bugün sonucum çıktı. Toplamda 11 günde sonucum geldi. Martın 5 inde kan alındı, 9 unda laboratuvara ulaştı, raporunda 14 ünde yazıldığı yazıyor. 14ü hafta sonuna denk geldiği için bugün gönderdiler diye düşünüyorum. Yoksa 9 günde sonuç çıkacaktı.
kullaniciadi6815 dyggysy Bence bilerek biraz uzun söylüyorlar . Bana da en az 10 günü bulur demişlerdi 7. Günde raporu ulaştırdılar
dyggysy Dlara0 Bende panorama da yaptırdım bugün 6. günü bakalım bekliyorum heyecanla inşAllah tertemiz sonuçlar çıkar 🤲🏻
dyggysy Dlara0 panoramaya yaptırdım bugün kargo dağıtıma çıkmış görünüyor sizde teslim edildikten kaç gün sonra test ulaştı 🥹
Dlara0 dyggysy ay eşim takip etti hiç hatırlamıyorum canım ya. Yeni görüyorum yazdığını seninki sonuçlanmıştır umarım her şey yolundadır🫶🏼