Neva_aydn Cimcime30 eczane çok uzak bana gidemiyorum almaya pazartesiye az kaldı o zaman öğrenirim zaten
Neva_aydn Cimcime30 benim göğüs hassasiyeti daha da fazlalaştı göğüs ucum açıyor dokunmayorum sancım geliyor 5 6 saniye vuruyor gidiyor
Neva_aydn Cimcime30 öyle deme ya inşallah olucak sabır işidir bende de kesin bişi yokki pazartesi ogrenicem
emin1333 Cimcime30 Cimcime30 allahtan umud kesilmez ben umudumu kesmiyorum ama bende hiç birsey hissetmiyorum
Neva_aydn Cimcime30 benim zaten gecikmem çok oluyor e bide progestan kullanıyorum oda gecikme yapıyormuş olabilir yani Allah büyük ya olmasam işte pazartesi gidicem acaba şey diyorum 3. Haftasında kese görünür mü yada bebek
Cimcime30 Neva_aydn gecıkmen olamaz cam ıgneyle müdahale edıldı çünkü doğal değil asılama dışlardan uyarıldık hepımız kese alttan 1500 beta da gozukur
emin1333 anonim211 anonim211 progestani bende kulaniyorum birde dubastonda bunlar adeti gecikme yapıyor mu başka yan etkileri var mi
emin1333 Kızlar benim de asilama günüyle birlikte bugün 9 gün ama hiç birsey hissetmiyorum kaşık ağrılarım vardı ilk5 gün ama kaç gündür ağırım kalmadı göğüs hasadiyetim de daha önce vardı hala var
emin1333 Neva_aydn ben hiç birsey hissetmiyorum ağrım da yok acaba bu seferde olmadı mı canımı çok sıktı yaaa🥺
emin1333 Cimcime30 ben daha yapmadım test çünkü hiç birsey hissetmiyorum negatif görüp daha fazla üzülmek istemiyorum
emin1333 Cimcime30 pazar günü yapmayi düşünüyorum geçen defa asilama oldum aynı böyle şeyler yaşadım ve tutmadı nasip kısmet inşallah düşündüğüm çıkmaz Allah’tan umud kesilmez