Neva_aydn Hazarerkol 12 gün gecikmiş bence adete yakınsın sen yinede bı kadın doğuma görün hem muayene etsinler hemde kan tahlili alsınlar inşallah gebelik cikar
Neva_aydn anonim211 yok aşkım kuruma çizgisi aradan 20 dkk 30 dkk geçtikten sonra çıkar benim hala sancılarım devam ediyor sanki adet olucam gibi
Neva_aydn anonim211 yok valla vermedim acikcasi çok istiyorum vermeyi ama korkuyirum da negatif gorucem diye diyirum belki progestanun etkisidir öyle pozitif çıkardı çünkü çok sancım oluyor sanki bugün yarın sökülücem gibi yeni yeni hafif bel agrisi geliyor
anonim211 Neva_aydn çoğu kadın regli olucam sanıp hamile olduğunu öğreniyor valla iyi dayanıyorsunuz ben bile gidip kan vermemek için dayanıyorum
Neva_aydn Cimcime30 eczane çok uzak bana gidemiyorum almaya pazartesiye az kaldı o zaman öğrenirim zaten
anonim211 Cimcime30 bazen çok hafif yokluyor ama şiddetli değil özellikle 7.8.9. Günde sabah tuvalete regli oluyorum diye gidiyordum 2 gündür kalmadı o
Neva_aydn Cimcime30 benim göğüs hassasiyeti daha da fazlalaştı göğüs ucum açıyor dokunmayorum sancım geliyor 5 6 saniye vuruyor gidiyor