sarilale123 Kızlar bu benim 2. gebeliğim ama bebeğin hıçkırık olayını nasıl hissediyorsunuz anlıyorsunuz. Ben anlayamıyorum, ilkindede anlamadım. Sadece ufak tekmeler . Hiç hıçkırığını hissetmedim
Elisa0110 sarilale123 bende anlamadım ama kalp atışı gibi diyorlardı sürekli atıyorsa hıçkırık oluyormuş
Gecekusu42 sarilale123 ben şuan 33 haftalık oldum bı haftadır fln hissediyorum minik minik arka arkaya bir iki dakika fln sürüyor tekmelerinden çok farklı yani ayırt etmek mümkün ☺️🌸
fatmanurr50 sarilale123 arka arkaya 10 15 kere hatta belki fazla karninizda seyirme atma gibi oluyor o zaman anlıyor insan hickirdigini ve arka arkaya oluyor bu dediklerim
sarilale123 Elisa0110 bi takip edeyim bakayım bunu ben çünkü ben her hareketi tekme olarak düşünüyorum
kavalakurabiyesi sarilale123 Elisa0110 sarilale123 Aynı yerde defalarca kalp atması gibi oluyor dışardan da belli oluyor pıt pıt pıt bazıları sesi duyuyormuş ben duymadım .
sarilale123 Gecekusu42 ilk gebeliğimde de ayırt edemedim bu durumu, şimdi 21 haftalığım daha dikkat edicem bakalım sağolun
sarilale123 fatmanurr50 minik minik birşeyler hissediyorum ama fazla değil bir iki , haftası daha küçük diyemi şimdilik böyle acaba (21 hafta)
gzmnrhal sarilale123 Benim dün başıma geldı çok seri 6 kere falan aynı yere vurur gbi oldu belki hickiriktir diye dusundum ayni bolgeye üst üste okdr vurmuyo cunku normalde
sarilale123 gzmnrhal benim bi kaç kere vuruyor ama aralıklı, arka arkaya oldumu diye düşünüyorum ama ben o kadar her hareketi tekme olarak yormuşum ki hiç hıçkırık diye düşünmedim.
RNurAts sarilale123 Ben 31 haftalık hamileyim ilk defa geçen günlerde hissettim seyirme gibi oluyor. Bence 21 hafta hıçkırık hissetmek için çok erken. İlerleyen haftalarda hissedersiniz belkii. 🤍
AuraMomB sarilale123 kaçıncı haftadasınız benim 30.haftadan sonra dışarıdan çok belirgin olacak şekilde başladı
sarilale123 AuraMomB daha yeni 21 deyim, ilk gebeliğimde hareketi de geç hissettiğim için hıçkırık olayını hiç düşünmedim. Ama şimdi hareketleri belirgin şekilde hissederken , hıçkırığı merak ettim. Teşekkür ederim
sarilale123 kavalakurabiyesi keşke duyabilsem,çok isterdim. Teşekkür ederim. Artık daha dikkatli olcam harket ettiğinde hissedip ayırt etmek için