denizhelensarpberat 097 bebek gelince olsun ya suan valla beden olarak kendimi çökmüş hissediyorum o zaman zaten gece uyumaz bende uyumam😂 ama bedenim yüz üstü yan vs yatabilir kafama göre beslenebilirim suan hersey kısıtlı
elifayaz112_ denizhelensarpberat ben de aynı yarasa gibi olmuşum 🤭 iki üç gündür de çok kötü hastayım gece yatağa girince nefes alamıyorum burnum ve gözüm akıyor öksürük tutuyor 🤢 zaten son zamanlarım diye her yerim ağrıyordu bu hastalık sayesinde daha da fena agırıyor
denizhelensarpberat elifayaz112_ ayyy geçmiş olsun canım benim niye öyle üşüttün ki hastalıkta hamilelikte zor oluyordur doğumuna az kalmış en azından o iyi bisey
bbaskal denizhelensarpberat ben öyle rüyadır başka şeylerdir yaşamadım ilkinde ikinci de de olmaz umarım ama hamilelikten daha hassas bir dönemdi benim için özellikle de ilk bebekte ne yapacağını bilemiyorsun tecrübesizsin korkuyorsun vs bide yanında sana destek olacak insan olması da çok önemli
denizhelensarpberat bbaskal hımm valla yanımda da bi annem olurda o da sonra gider zaten yine bebekle bas basa kalırız gibi çok mu zor yeni doğan bebek bakımı ya
elifayaz112_ denizhelensarpberat ya sürekli terliyordum demek terimi soğuttum hasta oldum son 24 gün kalmış ama şuan çok fenayım oturup ağlamak istiyorum ya 🤭😅 bir an önce iyileşsem çok iyi olucak nedense bu hamilelikte bağışıklılığım çok düşük normal de ben kolay kolay hasta olmam evde herkes korona olduğu zaman bile ben Gine olmamıştım ama maşallah 9 ay boyunca 3 defa hasta oldum
bbaskal denizhelensarpberat 16 aylık kızım var inan yenidoğan en kolay dönemmiş şuan anlıyorum 😂 ama ilk çocukta tecrübe olmadığı için zor geliyor illaki
bbaskal denizhelensarpberat emzir altını değiştirtir uyut başka hiç bir zorluğu yok asıl zorluk büyüdükçe oluyormuş
denizhelensarpberat elifayaz112_ suan bide iki canlısın ya normal iyileşirsin umarım ağlama da doğuma az kalmış moralini bozma başka güzel şeyler düşün hastalığın geçer aklına getirme doğum anından sonrasını düşün bebeğini alıp eve gelmişsin sıcak sıcak uyuyorsunuz 😂
annebebeka denizhelensarpberat ben normalde gece 9da yatağima geçer uydurdum ama eşim işinden ayrildiği günden beri uyku düzenim bozuldu sabahları uyuyup geceleri uyanıyorum en yakın zamanda çalişmaya başlasa da bende uyku düzenimi yerine getirsem 🥲
berfiny denizhelensarpberat amin İnşallah Hepimiz Sahlıkla Kucağımıza Alırız İnşallah. Ayn Öyle İnsan Uykusuz Olunca Da Sabahları Dirençsiz Ve Yorgun Oluyor
elifayaz112_ denizhelensarpberat inşallah ne iyi olur 🤭 hep benden bahsettik sen nasılsın kaç haftalıksın
denizhelensarpberat elifayaz112_ benim daha 16+3 çok var 😂 iyi gibiyim hep evde olduğum için aşırı sıkılıyorum işi gücüde bıraktım dışarı çıkasım da çok yok
elifayaz112_ denizhelensarpberat kusura bakma gece çok kötü rahatsızlandım midem alt üst oldu yazamadım bu günlerin tadını çıkar bebiş olduğu zaman canın sıkılmaya fırsat bulamıyıcan 🥰