denizhelensarpberat Uykular yok televizyon izlemekten bunalıyorum daha dogurmama 5 ay hadi şimdi sıcakta değil bide hazirandan sonra daha da ısınacak hava kafayı yemem insallah 🥳
berfiny denizhelensarpberat ben 32 Haftalıgım Gece Hiç Uyuyamıyorum Gündüz Deli Gibi Uykum Geliyor Şuan Gene Uyku Yok Gündüz Yine Uykum Geliyordu Bizim Bu Halimiz Ne Olucak
bbaskal denizhelensarpberat ben ilk gebelikte de aynı şeyi yaşadım sabaha kadar oturuyordum şimdi ikinci gebeliğim yine tv karşısında sabahlıyorum valla
sarilale123 denizhelensarpberat gece yok, sabahta yataktan kendimi kazıyarak kaldırıyorum 😂 eşim aramasa 12 de hala uyuyo olurum. Oğlumda sağolsun ben uyuduğum sürece uyuyo 😁
benimsin21 denizhelensarpberat 2 gecedir kanamadan dolayı uyuyamıyorum ondan önce 3-4 gün kızım hastaydı diye🥲
denizhelensarpberat berfiny yaaa ne tatlı masallah senin az kalmış sayılır sağlıkla kucağına al az daha dayan bana da dua et zaman çabuk geçsin 😁 bana çok var yav eski halimi özledim uyku duzeni bozulması bayagı insanı etkiliyor ya
berfiny denizhelensarpberat amin İnşallah Hepimiz Sahlıkla Kucağımıza Alırız İnşallah. Ayn Öyle İnsan Uykusuz Olunca Da Sabahları Dirençsiz Ve Yorgun Oluyor
bbaskal sarilale123 valla ne güzel ben sabaha kadar uyumadığım gibi sabah 7 de kızımla başlıyorum güne 😂
denizhelensarpberat sarilale123 kız bende öyleyim öğlene kadar uyuyorum mecbur artık yemek yiyim diye uyanıyorum 😂 evi falan temizlik yok öyle
sarilale123 denizhelensarpberat banada eşim kızıyor biri yanında biri karnında aç kaldılar diye, beni düşünen yok😂😂 ev temizlik akşama kadar yolu var bacım 🙈
bbaskal denizhelensarpberat var tabi bence en zoru lohusalık ben ilk hamileliğimi çok rahat geçirdim şimdi de rahatım sadece küçük çocuğum olduğu için bir tık daha yorucu geçiyor ama lohusalık bambaşka psikolojik olarak o dönemi iyi atlatmak gerekiyor
denizhelensarpberat bbaskal ne yapmam gerekecek o dönemde kötü rüyalar zaten masalllah suan her gün görüyorum korku filmi gibi hep 😂 daha bunlardan çok göreceksem herslde o zamanda hiç uyumam gibi
denizhelensarpberat benimsin21 çok çok dua ediyorum senin için suan umarım geceyi iyi atlatırsın bana haber et 🙏 dikkat et kendine
097 denizhelensarpberat hamilelikten öncede uyku sorunum vardı zaten şimdi de var bebek dünyaya geldikten sonra da olacak 🙃
denizhelensarpberat 097 bebek gelince olsun ya suan valla beden olarak kendimi çökmüş hissediyorum o zaman zaten gece uyumaz bende uyumam😂 ama bedenim yüz üstü yan vs yatabilir kafama göre beslenebilirim suan hersey kısıtlı
bbaskal denizhelensarpberat ben öyle rüyadır başka şeylerdir yaşamadım ilkinde ikinci de de olmaz umarım ama hamilelikten daha hassas bir dönemdi benim için özellikle de ilk bebekte ne yapacağını bilemiyorsun tecrübesizsin korkuyorsun vs bide yanında sana destek olacak insan olması da çok önemli