defnoloj morannesiyim hayır doğmadı 23 haftalık henüz. Amniyosentez vermiştik o temiz çıktı kalp ve bağırsak parlaklığı geçti. Ense kalınlığı içinde doktor lenf sistemiyle alakalıdır büyük ihtimal dedi. Prof a gittim oda kistik higroma görmüyorum dedi
ebruusss defnoloj benim de 2gün önce erkek bebeğime bağırdak parlaklığı var dedi peritonolog başka bulgu olmadığı halde amniyo sıvısı ve fetal dna önerdi tek bir bulgu için bende yaptırmayı kabul etmedim başka bulgular olmamasına rağmen bile sanki çok köyü bir durum gibi anlattı olayı
endlesslove1 byza1234 benim oğlumda iki böbreğinde de genişleme vardı doğumdan sonra bakıldı 2 yaşına kadar da takip edildi sonra düzeldi erkek çocuklarında sık oluyormuş
byza1234 endlesslove1 evet bende hep erkek bebeklerde oluyor diye duydum inşallah normal birşeydir benimki de
yess4458 byza1234 benimde 20. Haftada kalpte parlaklık vardı artı olarak ense kalınlığı da vardı yaşım da 41. Korkmayın bişey olmaz inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza
rosamomy Peki kız bebekte böbrekte 4 mm doygunluk olan var mı? Doktorum doğunca bir sey yapabiliriz ısrarla gidişatın ne yönde olduğunu söylemiyor belki de normale döndü ya da büyüdü içim rahat etmiyor bir türlü.
mercimegin_annesiii byza1234 banada böbrek genişlemesi var down olabilir dedi fetalle amniyosentez önerdi fakat ben 11 haftalık fetal yaptırdım söyledim yaptırdığımı sonucu gösterdim temizdi sonuç bu sonuca rağmen down dedi tek başına semptom değil ama olabilir dedi takip önerdi sonra
zuzubayram defnoloj doğum yaptınız mı ? Benlnde 2 Li biraz sınırda çıktı hiç bşr şey yaptırmadım detaylı dahil 4 ay ım hamilelik ağlayarak korkuyla geçti hep dua ettim bilmiyorum artık Rabbim büyük ona teslim olduk . İnsallah saglıkka doğarlar
defnoloj zuzubayram hayır henüz 23 haftalık. Ama amniyosentez yaptırdım temiz geldi sonuç çok şükür. İnşallah Rabbim hepimizi sağlıklı kavuştursun