Gulsena09 Kubraa06 bende aksine hep ikizlerimin olmasini istemistim hem ikisini buyutup ise oyle baslamak icin hem de ikiz gibi buyusunler diye aralari kisa olsun istiyorum ama oglum cok yaramaz bi cocuk deil tabiki onun da etkisi var
Zeynep228 Gulsena09 evet en iyisi ikisi bir arada ben yanlız olduğum için ve çalışan bi anne olarak çok zorlanacağımı düşündüm. Eşim destek oluyor ama işten geç geldiği için en fazla 1 saat destek oluyor. Ama yinede 2 çocuk olsaydı daha rahat ederdim belki
Deletedmom_878 Gulsena09 30 yaşındayım aşko içimde hep bi stres var ilk defa böyle uzun sürdü doktora gittin mi hiç ne dediler
Deletedmom_878 Gulsena09 daha erken belki de stres yapıyoruz bilmiyorum ki ovülasyon testinde kullandın mı
Gulsena09 Deletedmom_878 evet ya bencede stres yapiyoruz olmuyo diye kullanmadim bu sefer ovulasyon testi ogluma hsmile kalicagim zaman kullanmisti iki ay cok etkisi olduğunu düşünmüyorum
merimermer Benim ilk gebeliğim 20 yaşındayken oldu şimdi 28 yaşındayım ikinciye hamileyim. Bir oğlum var şimdi de bir kızım olacak İnsallah sağlıkla dünyaya getireceğim. Bana göre 6 7 yıl ideal
Htcmommyy2125 Gulsena09 hamileyim çocuklarımın arasında 6yaş oluyor. İyiki öyle yapmışım. Sevgiye ilgiye doymuş oluyor ilk çocuk. Kardeşi olacağı için çok mutlu şimdi. Daha bilinçli olacak kardeşine karşı diye umuyorum inşallah öyle olur 🌸