Gulsena09 Kizlar 15 aylik bi oglum var ve 6 ay once 28 haftalik hamileyken bebeğimi kaybettim suan tekrar bi cocuk dusunuyoruz aralari kisa olsun istiyoruz ama iki uc aydir olmuyo acaba bebegimi kaybettikten sonra bi sorun olmus olabilir mi bide sizce iki cocugun arasi kac yas olmali
SMB Gulsena09 Benim de oğlum 14 aylık şu anda Ben 21 haftalık hamileyim biz de arşlarında çok fark olmasın istedik sağlıkla gelsinler inşallah bütün bebekler 🤲🏼🤲🏼sizin bebeğinize ne oldu çok üzüldüm ya 😣😢inşallah tekrar anneliği tadarsınız en güzel zamanda
urs61 Gulsena09 Psikolojik olarak hazırsa bence çokta farketmez ama genel olarak bence 4 yaş çok güzel bir yaş
dgngr Gulsena09 geçmiş olsun. Kucak istemiyosa düşün. İkiniz de istiyosunuz sonuçta. Maddi manevi hazırsanız sorun yok bence.
Gulsena09 Hirmm riskli bi hamileligim vardi ztn ama bebegimin kordonu boynuna dolandigi icin kaybettim maalesef
Deletedmom_878 Gulsena09 bir kızım var 8 yaşında 2. Düşük canım işte iki tane kistim varmış engel mi bilmiyorum
Gulsena09 Deletedmom_878 bnde ogluma hamile kalmadan dusuk yapmistim ama sonra hemen hamile kaldim bu sefer olmayinca bi tereddut ettim
Gulsena09 SMB 28.haftada kordonu boynuna dolandigi icin karnimda vefat etti maalesef 6 ay once suan bi oglum var 15 aylik cok sagol canim insallah
Gulsena09 dgngr cok kucak isteyen bi bebek degil ztn ona guvenerek bu karari verdik cok yormadigi icin
hanimhanimcik Çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda yine nasip eder inşAllah. Bence en az 3 yaş olmalı kıskançlık olmaması adına, bebeklik dönemi tamamen geçmeden sağlıklı bulmuyorum şahsen
Deletedmom_878 Gulsena09 30 yaşındayım aşko içimde hep bi stres var ilk defa böyle uzun sürdü doktora gittin mi hiç ne dediler
Kubraa06 Gulsena09 ikinciye hamileyim ilk kızım 5 yaşına giricek arada bi düşüğüm oldu kendimi hiç hazır hissetmemiştim araları az olması beni daha çok korkutuyor
Gulsena09 Kubraa06 bende aksine hep ikizlerimin olmasini istemistim hem ikisini buyutup ise oyle baslamak icin hem de ikiz gibi buyusunler diye aralari kisa olsun istiyorum ama oglum cok yaramaz bi cocuk deil tabiki onun da etkisi var
Zeynep228 Gulsena09 oğlum 4 buçuk yaşında şuanda 2. Çocuğu istiyoruz kardeşi olsun çok istiyor. Ama keşke daha önce yapsaydım şimdi sar baştan😀