Deleted33000 bshwiw her hafta bir kişi post açacak altia yapay zeka ile hazırladığı gün tabağı resmi koyup muhabbet konusu ile post açacak bizde o postun altında toplanacağız kuzum
Deleted33000 aysgl330633 ahahahah öyle mi yapmisim kız bugün temizlik yaptım deterjanı fazla kaçırdım galiba ondandır 😂😂😂
Deleted33000 aysgl330633 ahahahah bende sirke değil yumuşatıcı kokuyor en son artık ördeği takamadim yorgunluktan eşim taktı onları da
Deleted33000 hd_d ay inşallah kız bu bebeden sonra Recep İvedik gibi oldum heryerim kıl tüy oldu 😂😂😂😂
aysgl330633 Deleted33000 yavaş yavaş böyle bebiş uyudukça bayrama dek hallederiz artık gerçi bunun bayramı seyranı da kalmadı bebiş için daha temiz olsun diye her zaman uğraşıyorum
merylii_ Deleted33000 he tamam sıram gelince haber verin 😂😂😂 valla hazırlıksız yakalanmak istemiyorum, aman yerin kulağı var kimseye İrem misafirlerini güzel ağırlayamamış dedirtmem beeeennn🤣
Deleted33000 minikmucizem20 senin adını bende bilmiyom bacım nasıl yazayım 😂😂😂😂ama artık sende varsın aşkım
Deleted33000 orhismommmmmm Sinbo marka kuzum ilk defa denedim bakalım iki haftada bir yapacakmışım fayda görürsem söylerim
Deleted33000 aysgl330633 bebeğin kaç aylık bacım senin benimki üçüncü çocuğum 8 aylık haftaya görümcem gelecekmiş o gelmeden yalayim dedim olurda evime gelirse kirli demesin😂😂😂
Deleted33000 merylii_ yok yok bir hafta önceden haber vereceğiz sana da ben şimdiden hazırlıklara başladım 😂😂😂😂