Deleted33000 nur_dum ohh süper valla ihtiyacı olana ücretsiz destek veriyok hem burda ful delirmece 😂😂😂
Deleted33000 minikmucizem20 senin adını bende bilmiyom bacım nasıl yazayım 😂😂😂😂ama artık sende varsın aşkım
Deleted33000 aysgl330633 yok anam yok bakmiyom artık en son bekarken bakıyordum arkadaşlar arasında ve ne desem çıkıyordu sonra beni korkutuyolardi daha da bakmam ben 😂😂😂
Deleted33000 aysgl330633 bebeğin kaç aylık bacım senin benimki üçüncü çocuğum 8 aylık haftaya görümcem gelecekmiş o gelmeden yalayim dedim olurda evime gelirse kirli demesin😂😂😂
aysgl330633 Deleted33000 üçüncü aya gireceğiz benim daha ilk senin Maşallahın var , temizle bacım temizle temizlik dinden imandandır sonra arkandan bi araba laf ederler pasaklı diye
Deleted33000 merylii_ yok yok bir hafta önceden haber vereceğiz sana da ben şimdiden hazırlıklara başladım 😂😂😂😂
merylii_ Deleted33000 bi forum insan ağırlıycaz kızzz kolay mııı😂 anca biter bende yapıp buzlupa atam bari 😂😂
aysgl330633 Deleted33000 hep böyle bi fal bakana ne zaman denk gelsem fişi çekmiş oluyorlar yine kaybettim şansıma😀
merylii_ Deleted33000 sen yardım lazım değilken de koş gel bacım çaya kahveye yatıya partiye falan 😂😂
merylii_ Deleted33000 gel gel canın ne zaman isterse bende Seda Sayan gibi çakın çıkın gelin anacım diycem 😂😂