deletedmom43191 anethole evde kolonya yok igneyi deneyemem sogani da yapmak istemedim annem sogani soyledi ama istemedim
Perla_ deletedmom43191 git git onu ihmal etme acısı çekilmiyor resmen insan elini kullanamaz hale geliyor ağrıdan ya sağlık ocağına da gidebilirsin aslında
bebistakibi Buna dolama deniyor çok ağrılıdır gerçekten ve yanar . İçini boşaltıp güzelce pansuman yapılırsa geçer inşallah geçmiş olsun şimdiden🙏🏻
melismersin deletedmom43191 dolama olmuş canım bu. Tırnak yiyorsun sanırsam şeytan tırnağını koparmışsın. Sonra iltihaplanmış. Saplık ocağında hallediyorlar. Orayı patlatıp antibiyotikli krem veriyorlar. Ben keman çalarken olmuştu aynısı.
deletedmom43191 anethole dün gittim bekoya dalga mi geciyosunuz anlamadim ama evde duran biri degilim ben sabahin 7 bucugunda disari ciktim hala daha disardayim
endlesslove1 deletedmom43191 ay benimde olmuştu çok zonkluyor uykumdan uyandırıyordu beni içindeki iltihabı akıtınca rahat ettim
1Ali deletedmom43191 içine sinmediyse göster mutlaka antibiyotikli krem yazıyorlar, iltihabıda temizlerler
anethole deletedmom43191 yok be niye dalga geçeyim diğer postu gördüm şimdi de parmağınızı gördüm aynı kişi olduğunu fark ettim dalga geçecek ne varrr 😅 geçmiş olsun. Haftan büyük diye hatırlıyorum dikkat et kendinee