ferimah Cok teşekkür ederim 🙏🏼 hayır gelisim geriliği yoktu 26+1 dim ultrasonda da oyle cikiyodu kilosu boyu haftasina uyumlu benimki gebelik zehirlenmesi oldu protein kaçağı el ve ayak bileklerinde sisme ve tansiyon yükselmesi tansiyonum 18 le acile gittim doktor Nst cekti 3 kez hic birini begenmedi yogun bakima aldi beni yakin takip için ordada nst cekti onuda begenmedi bebegin kalp atışları yavaslamisti baya ve beni zehirlemeye başladı genelde zehirleme olunca ameliyat sirasinda kanama bazen durmayabiliyomus beni hemen ameliyata aldılar ciger geliştirici bile yetişmedi ilk dogum sezeryan olduğu icin buda sezeryan oldu anneyi kurtarmak icin gebeliği sonlandırmam lazim dedi ama bebek dogdugu an agladi yani yaşıyordu hemen onu yogun bakima benide yogun bakima aldilar bir gun sonra görebildim bebegimi cok küçüktü 810 gram 34 cm dogdu suan erken dogmasindan dolayı agir bi rahatsızlığı yok beyin ultrasonlari temiz çıkıyor entube degil burundan destek aliyo oksijeni cigerleri tam gelişmedigi için 23.gunumuz bugun durumi stabil ve bu stabil demek yogun bakimda iyi hersey kontrol altında demekmiş suanlik boyle büyüyor onumuzde en az 2 ay var ben hergun sut sagip getiriyorum onun için en iyi olan sey anne sütü zaman bu sekildr gecip gidecek inşallah sağlıklı bir şekilde cikar ordan 🤲🏼💙