helin_a Kızlar 3,4 gündür dişim çok ağrıyor önce kadın doğuma mı gitmem lazım yoksa dişçiye mi bakar mı bılmıyorum yada evde yapabılecegım bırsey varmı
bsrbrkysr184_ helin_a ben dişçiye gittim yapmadılar kadın doğuma gitmek lazm önce oda yaptırmazsa kalıyorsun öyle 🤣 Karanfille duruyrm kaç zamandır bilen bilir
busebelli helin_a 24 haftalık oldum diş ağrısı artık boynuma vurdu yarın kontrolüm var dicem kağıt verin dişimi yapsınlar daha dayanamıyorum bende
sedabldk Benimde öyle 16. Haftadayım diş ağrısından duramıyorum başıma vuruyor zonkluyor resmen ne yapacağımı hiç bilmiyorum çok zor durumdayım🥹
anee234 sedabldk ben 4 diş dolgu yaptırdım 1 tane büyük diş te çektirdim doktorum asıl o diş ağrısı iltihap bebek için daha tehlikeli demişti dişçi kağıt verdi doktorum imzaladı yaptırdım şuan istedimi yiyorum elhamdulillah sonuçta diş ağrısından hiç bişey yiyemiyordum o zaman bebekte beslenemez bence yaptırın gitsin güncel fiyat söylersem dolgu 6800 diş çektirme 7000 tl den yaptırdım
kjnysr Karanfil yağı sürüyorum ağrıyan dişe, kadın doğum Dr izin verdi ama dişçi sorumluluk almadı az kalmış doğumuna diye
su1267 Kulak memesi altında bendede şişlik oldu ağrısı çok kötü valla antibiyotik ve parol verdi sağlık ocağı çok kötü hamilelikte
_kbra__kbra_ helin_a bir tane ilaç verdi bide parol yazdı verdiği ilacı dedi hamileler ve bebek emzirenlere veriyoruz dediki kendi doktoruna git izşn veriyosa bir kağıt al ona göre dolgu yada diş çekimi işlemi olacak
bsrbrkysr184_ helin_a valla ilk dişim kırıldığında yeni hamileydim asla yapmadı sonra daha çok kırıcı malesef ama inşallah sana yaparlar çok zor diş
helin_a bsrbrkysr184_ kanamam vardı ondan doktora gıttım kendı doktorum da yoktu o an aklıma bile gelmedı korkudan